Samsung 50HU6900 – televizorul UHD la preț mai mic

De la apariția modelelor UHD și până acum prețurile au mai scăzut, depășind într-adevăr în continuare un buget mediu, dar aducând tehnologie extrem de performantă la un preț ceva mai bun decât la început. Samsung 50HU6900 este un televizor UHD impresionant, cu ecran generos și funcții smart avansate. Prețul pentru modelul Samsung este de aproximativ 5000 lei (verifică preț actualizat). Televizorul este unul de mijloc din seria Samsung UHD, multe dintre dotări fiind reduse pentru a scădea și prețul dar, în același timp, modelul rămânând competitiv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului este cel clasic pentru seria UHD de la Samsung, păstrând liniile și aspectul, dar scăzând puțin din calitatea materialelor pentru a îl face mai accesibil. Astfel, față de modelele de top ale seriei, televizorul este alcătuit mai mult din plastic și are mai puține inserții metalice. S-a renunța, în același timp, și la aspectul ultra-slim, televizorul având dimensiunile de 1127.9 x 618.4 x 50.9 mm. Cu toate acestea, televizorul este în continuare atractiv.

Poze cu televizorul Ultra HD Samsung 50HU6900

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 125 cm și o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. Suportul Aero oferă senzația de plutire a imaginilor redate în aspect 16:9. După cum ne-am obișnuit, seria UHD de la Samsung oferă imagini de 4 ori mai clare decât cele ale unui televizor Full HD. Motorul grafic UHD permite procesarea surselor 4k și chiar și procesarea imaginilor de rezoluție mai slabă pentru a le reda la o calitate mai apropiată de UHD.

Funcțiile Smart sunt asigurate de un procesor Quad Core care permite rapiditate în multitasking, navigarea pe internet și interacțiune. Timpii de așteptare sunt reduși, lăsând utilizatorul să se bucure de vizionare.

Prin funcția Multi-Link Screen este posibilă vizualizarea concomitentă a mai multor ecrane. Astfel, divertismentul și utilitatea ating un nou nivel, utilizatorul putând căuta informații pe internet sau distribui conținut pe rețelele de socializare în același timp în care urmărește un film sau un serial. Funcția Instant On pornește televizorul în mai puțin de 2 secunde, astfel încât accesul la divertisment se face instant.

Cu ajutorul celor două telecomenzi performante, utilizatorul poate naviga printre paginile din Smart Hub sau de internet, poate muta cursorul sau introduce text. În plus, ecranul recunoaște gesturi ale mâinilor, astfel încât televizorul poate fi controlat printr-o singură atingere de deget.

Prin funcția Smart View, televizorul se poate conecta la smartphone sau la tabletă pentru a distribui sau reda conținut de pe acestea. În același timp, aceste dispozitive pot fi folosite drept telecomandă. Conexiunea la internet se poate stabili rapid prin wireless sau prin cablu, televizorul benefiind de un port de rețea și tehnologie Wi-Fi.

La nivelul conectivității, Samsung 50HU6900 beneficiază de 4 port-uri HDMI care permit conectarea la playere DVD, Blu-Ray sau console de joc, 3 port-uri USB pentru redarea de conținut direct de pe stick-uri de memorie și câte un port Scart, video composite și de component. În ceea ce privește consumul, în modul Standard (Eco), televizorul consumă 45W, iar în modul calibrat 103W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • extrem de elegant,
  • Ultra HD,
  • 125 cm,
  • Smart TV

Contra:

  • prețul nu este atât de accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 50HU6900 este un Smart TV, Ultra HD, ce pregătește utilizatorului o diagonală bogată, ce afișează o imagine detaliată.

User Rating: 2.95 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.