Samsung 50H6400 – televizorul smart 3D cu design atractiv

Samsung s-a remarcat, de-a lungul anilor, pe piața televizoarelor drept un producător care oferă o diversitate de modele de ecrane cărora le asociază un design aparte, iar aceste două aspecte contează cel mai mult atunci când vorbim despre televizoare. Samsung 50H6400 este un televizor complet care vine cu un ecran cu o diagonală destul de mare și un design foarte modern. Televizorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4400 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare. ținând cont că vorbim de o diagonală generoasă și specificații Smart și 3D.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Aspectul televizorului este unul extrem de elegant, acesta fiind ultra-subțire și având linii fine. Ecranul este încadrat de o ramă abia vizibilă, iar suportul este metalic. Suportul se remarcă față de celelalte prin faptul că are patru picioare dispuse sub formă de păianjen. Logo-ul Samsung se găsește la baza ecranului, în locul în care acesta se prinde de suport. Televizorul are dimensiunile de 1127.6 x 653.4 x 49.9 mm, fiind potrivit pentru camerele ceva mai mari.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 50H6400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are o diagonală de 125 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate au o calitate superioară, beneficiind de culori strălucitoare și un contrast puternic. Prin tehnologia Clear Motion Rate, imaginile în mișcare din emisiuni sportive sau filme de acțiune sunt redate la fel de clar, scoțând în evidență detalii nemaivăzute.

Televizorul pune la dispoziția utilizatorului o serie de moduri de vizionare care ajustează setările în funcție de conținut, astfel  încât rezultatul să fie mereu spectaculos. Modurile disponibile sunt Fotbal, Film și Game.

Tehnologia 3D completează distracția și oferă o experiență cu totul specială. Ecranul oferă o adâncime suprinzătoare, utilizatorul fiind captat într-o lume nouă în care efectele sunt realiste. Samsung 50H6400 vine însoțit de două perechi de ochelari 3D activi.

Pentru o experiență completă, televizorul a fost dotat cu un sistem audio de tip Down Firing și Full Range. Difuzoarele oferă o putere de 20W și un sunet clar, bogat. Tehnologia de la baza sunetului este Dolby MS10. Printre opțiunile disponibile se numără 3D Sound și Auto Volume Leveler.

La nivelul dotărilor Smart, televizorul beneficiază de un procesor Quad Core care permite conectarea la internet și contribuie la procesarea imaginilor și îmbunătățirea interacțiunii. Utilizatorul poate umbla ușor printre paginile din Smart Hub, poate rula aplicații în multitasking și se poate conecta la conținutul de pe TV din orice cameră datorită funcției Smart View. Aceasta permite redarea de conținut pe și de pe tabletă sau smartphone pentru o mobilitate mai bună.

Televizorul poate fi controlat prin telecomandă, comenzi tactile și chiar vocale cu ajutorul funcției Smart Control. Prin urmare, până și accesarea conținutului și alegerea setărilor se transformă în activități distractive.

La nivelul conectivității, televizorul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte unul de tip Scart, video composite și component. Așadar, dispozitivul se poate conecta la orice player, consolă, mediu de stocare sau PC. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi sau cablu. Televizorul are și un tuner digital DVB-T, DVB-C.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 125 cm,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 50H6400 este unul complet în ceea ce privește activitățile ce pot fi realizate cu el și are un ecran generos, prin urmare, prețul fiind unul just.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.