Samsung 50H5500 – televizorul de calitate pentru familie

Televizorul ocupă un loc important în orice locuință, fiind unul dintre aparatele cu care familia interacționează cel mai mult. Samsung 50H5500 va distra fiecare membru al familiei datorită funcțiilor smart, imaginilor de calitate superioară și modurilor de vizionare personalizate. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3900 lei (verifică preț actualizat). un preț datorat ecranului Full HD de mari dimensiuni și dotărilor Smart.

Smart Tv-ul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Modelul se remarcă printr-un design profund minimalist oferit de aspectul slim și de rama extrem de subțire care încadrează ecranul uriaș. Televizorul are un aspect plat. Carcasa este construită dintr-un plastic negru de calitate, excepție făcând marginea de jos a ramei care găzduiește și logo-ul Samsung, aceasta fiind argintie. Televizorul are dimensiunile de 1116.8 x 651.1 x 65.7 mm, necesitând un spațiu generos pentru poziționare.

Poze cu televizorul Smart Samsung 50H5500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are diagonala de 125 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Culorile redate sunt vii, iar contrastul este unul puternic, oferind impresia de realism. Folosind tehnologia Micro Dimming, ecranul redă negrul cel mai întunecat și albul cel mai strălucitor. Tehnologia Wide Color Enhancer Plus oferă un spectru tonal larg și redă culorile așa cum au fost gândite să fie văzute. Cu ajutorul tehnologiei Clear Motion Rate 120, chiar și imaginile în mișcare sunt redate clar, evidențiind detalii dintre cele mai mărunte. Emisiunile sportive și filmele de acțiune se vor vedea într-o cu totul altă experiență.

Samsung 50H5500 are o serie de moduri de vizualizare care adaptează setările la tipul de conținut vizionat, astfel încât rezultatul să fie optim. Poate cel mai popular dintre aceste moduri este modul Fotbal, care accentuează verdele ierbii și culorile stadionului, punând în același timp în evidență sunetele mai importante din anumite momente ale meciului, precum comentariile prezentatorilor sau uralele din tribune. Alte moduri disponibile sunt Film și Gaming.

La nivelul dotărilor smart, televizorul beneficiază de un procesor Quad-Core care permite vizualizarea filmelor și emisiunilor online, rularea de aplicații, distribuirea de conținut pe rețelele social media. Televizorul pune la dispoziția utilizatorului un browser complet.

Accesarea conținutului și interfața cu utilizatorul au fost îmbunățite, timpii de așteptare fiind reduși considerabil. Accesarea conținutului se face ușor prin intermediul platformei Smart Hub. Conținutul din Smart Hub este organizat în 5 panouri/pagini, astfel încât utilizatorul să găsească mai repede ceea ce caută.

În plus, prin funcția S-Recommendation, televizorul recomandă conținut pe baza experienței anterioare și a istoricului de vizualizări. Sistemul audio de tip Down Firing și Full Range asigură un sunet de calitate superioară. Ieșirea se face prin două difuzoare de 10 W. Tehnologia de la baza sunetului este Dolby MS10. Modelul are un player media integrat.

Prin intermediul funcției Smart View, conținutul de pe televizor poate fi distribuit pe smartphone sau tabletă și invers, astfel încât mobilitatea utilizatorului să nu aibă limite.

Televizorul se poate conecta la internet prin cablu sau prin Wi-Fi. Conectivitatea este completată de 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare de component, video composite și Scart. Bineînțeles, nu putea lipsi tuner-ul digital DVB-T, DVB-C.

Principalul competitor al televizorului este, însă, adus de scăderea prețurilor pentru modelele low-end UHD. Rămâne de văzut ce va atrage mai mult utilizatorii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 125 cm,
  • Smart TV

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 50H5500 este, astfel, potrivit pentru cei care vor să beneficieze de un dispozitiv performant care să distreze întreaga familie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.