Samsung 50H5000 – un TV Full HD cu o diagonală generoasă

Modelul televizorului Samsung 50H5000 este popular pe piața actuală datorită caracteristicilor de calitate și diagonalei de 50 de inch care impresionează. La prețul de aproximativ 3200 lei (verifică preț actualizat), acest televizor nu este unul Smart, ci un model convențional care oferă o imagine încântătoare, utilizând culori vii și dinamice care oferă posibilitatea transformării sufrageriei într-o sală de cinema.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Rezoluția Full HD oferă consumatorilor de tehnologie un nivel foarte ridicat de realism în ceea ce privește imaginea redată. Redarea culorilor foarte vii a fost posibilă cu ajutorul tehnologiilor specifice Samsung, iar imaginile dinamice precum meciurile de fotbal sau competițiile sportive sunt redate foarte clar. Acest model oferă posibilitatea măririi ecranului cu ajutorul împărțirii acestora în nouă zone de bază pe care utilizatorul le poate viziona îndeaproape.

Design-ul televizorului este simplu și elegant, având rame foarte subțiri de culoare neagră și o parte inferioară metalică a ramei, acolo unde este localizat și logo-ul Samsung. Cu ajutorul ramelor foarte subțiri, televizorul are un unghi de vizionare foarte mare, iar tehnologia LED face posibil aspectul foarte subțire al acestui model. Garanția oferită de producătorul coreean este de 24 de luni cu posibilitate de prelungire în magazine.

Poze cu televizorul Samsung 50H5000

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale acestui model, diagonala de 125 cm oferă imagini foarte clare cu o rezoluție de 1920 x 1080 și un aspect al imaginii de 16:9. Tehnologiile folosite pentru redarea unei imagini perfecte sunt Clear Motion Rate de 100 Hz, Mega DCR, funcția Wide Color Enhancer Plus și opțiunile Film Mode și Natural Mode Support.

Sistemul audio al modelului este format din două difuzoare de câte 10 W și este unul de tip Down Firing + Full Range. Acesta dispune de caracteristici de sunet precum Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound, DTS Premium Sound 5.1 și auto volume leveler.

Tuner-ul digital integrat permite vizionarea canalelor digitale fără a mai fi nevoie de achiziționarea unui receiver extra. Pe lângă vizionarea canalelor, televizorul poate reda imagini din surse externe precum de pe USB sau HDD sau prin conectarea cu alte dispozitive precum DVD, Blu-Ray sau sisteme audio.

În scopul conectării cu dispozitive de acest gen, inginerii Samsung au echipat back-panel-ul cu o ieșire audio digitală optică, o intrare USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, una SCART și două porturi HDMI.

Greutatea de 14 kg a televizorului Samsung 50H5000 nu îl face foarte ușor de mutat sau transportat însă cei 20 mm grosime permite amplasarea pe un suport TV de perete, pentru un aspect deosebit al camerei și o utilizare mai practică a spațiului.

Alte caracteristici de care mai dispune modelul de 50 inch sunt funcția Digital Clean View pentru imagini mai clare, posibilitatea stingerii automate, posibilitatea alegerii opțiunii Football Mode sau Game Mode, accesul la teletext și utilizarea opțiunii eco, pentru economisirea energiei.

Meniul televizorului este ușor de utilizat, având o funcție specială pentru căutarea și aranjarea canalelor după gustul utilizatorului. Telecomanda care vine la pachet cu televizorul este convențională și conține diverse funcții care pot fi accesate direct de la butoanele mecanice, fără a mai necesita accesarea meniului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 125 cm,
  • HDMI

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 50H5000 este un televizor ce oferă o diagonală generoasă, o rezoluție Full HD, fiind potrivit unui utilizator ce nu își dorește prea multe funcții.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.