Televizor 3D LED Samsung 50F6100

Redefiniţi experienţa de telespectator cu televizorul LED Samsung 50F6100. Acest model vă oferă experienţa culorilor şi a detaliilor mai mult ca oricând, deci plăcerea de a urmări emisiunea preferată, filmul preferat sau meciul live vă va crea satisfacţia de a fi investit într-un gadget ce nu ar trebui să lipsească din casa nimănui. Preţul de aproximativ 3800 lei (verifică preț actualizat) nu este prea mare având în vedere meticulozitatea cu care este realizat atât din punct de vedere al designului, cât şi al specificaţiilor tehnice.

Designul televizorului Samsung 50F6100, vă va impresiona prin eleganţă şi stil şi se va încadra perfect în camera voastră mobilată modern. Este un televizor foarte subţire, încadrat de o ramă extrem de subţire. În preţul său sunt incluse şi două perechi de ochelari 3D SSG-5100GB.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul  Samsung 50F6100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 50F6100 este un televizor 3D lansat anul acesta pe piaţă, cu o diagonală foarte generoasă, de 127 cm, ce are o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080. Culorile sunt mult mai realiste, în nuanţe mult mai vii datorită tehnologiei Wide Colour Enhancer Plus, ceea ce vă va oferi un motiv în plus pentru a vedea emisiunea dorită sau filmul preferat. Prin funcţia Connect Share Movie veţi putea reda filmele de pe stick-ul USB, pentru a vă bucura de ele mai mult ca oricând.

Datorită tehnologiei Clear Motion Rate 200 şi Digital Noise Filter vă veţi putea bucura de o claritate mult mai mare a programelor analogice, ele fiind redate la o calitate foarte apropiată de cele în format digital şi totodată zgomotul de imagine va fi îndepărtat.  Nu veţi mai avea parte de acele încetiniri şi imaginile în mişcare vor părea mai realiste.

Experienţa vizuală bogată, intensă şi clară este îmbunătăţită de sistemul audio Down Firing+Full Range ce încorporează două boxe de 10W cu tehnologia Dolby Digital Plus, 3D Sound şi Auto Volume Leveler. Dacă îi adăugaţi şi un Sistem Home Cinema cu Blu-Ray, atunci cu siguranţă vă veţi simţi ca într-o sală de cinema când veţi urmări filmele preferate.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Samsung 50F6100 vine cu 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare component, SCART, o intrare video composite, etc.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • 3D,
  • design elegant
  • rezoluţie Full HD,
  • HDMI,

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Pentru cei care îşi doresc un televizor de ultimă generaţie, care să le ofere filme de o claritate impresionantă sau vor să se bucure de jocuri de pe console, televizorul LED 3D Samsung 50F6100, este o alegere potrivită.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.