Samsung 50F5500 – televizorul Smart standard

Pentru cei care își doresc un televizor cu funcții Smart, imagine de calitate și nu țin neapărat la funcția 3D, Samsung a lansat în 2013 modelul Samsung 50F5500. Televizorul este potrivit pentru persoanele mai puțin pretențioase în ceea ce privește dotările tehnice și care apreciază mai mult un ecran generos cu imagini de calitate Full HD. Prețul televizorului este de aproximativ 4500 lei (verifică preț actualizat), fiind un preț destul de mare dacă avem în vedere faptul că la un preț apropiat putem găsi modele mai performante chiar și din 2014. Avantajul acestui model este diagonala extrem de generoasă pe care o oferă.

Televizorul beneficiază de One Design și, prin urmare, are o ramă extrem de subțire care încadrează ecranul, pentru o experiență perfectă de vizionare. De altfel, aspectul general este unul slim, televizorul având dimensiunile de 1135.4 x 668 x 49.8 mm. Designul transformă, în același timp, televizorul într-un element de decor elegant pentru orice cameră datorită carcasei negre și suportului de tip păianjen.

Poze cu televizorul Samsung 50F5500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are o diagonală de 127 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Prin urmare, imaginile redate sunt spectaculoase și beneficiază de un contrast foarte bun. Ecranul beneficiază de tehnologia Clean View prin care zgomotul digital și analogic din imagini este eliminat în mod automat, pentru o claritate superioară. În plus, și imaginile în mișcare sunt redate într-un mod clar și fără blur, datorită tehnologiei Clear Motion Rate de 100 Hz. Emisiunile sportive și filmele de acțiune vor putea fi vizionate, astfel, într-un mod foarte detaliat. Televizorul mai beneficiază de tehnologia Wide Color Enhancer care asigură redarea culorilor exact așa cum au fost gândite să fie văzute și de o serie de moduri de vizionare care ajustează automat setările în funcție de tipul de conținut.

În ceea ce privește dotările Smart, Samsung 50F5500 este dotat cu un procesor Dual Core care permite conectarea la internet și asigură o interfață fluidă. Datorită faptului că modelul este din 2013, procesorul este ceva mai slab decât în cazul modelelor noi. Deși viteza de execuție și timpii de așteptare sunt ceva mai slabi, este posibil chiar și multitasking-ul. Per ansamblu, televizorul se mișcă decent. Pentru navigarea pe internet există chiar și un istoric, iar în Smart Hub se găsesc destule aplicații pentru toate gusturile și toate activitățile.

Sistemul audio este de tip Down Firing și Full Range și are o putere de 20 W. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse.

La nivelul conectivității, televizorul are 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, câte un port pentru component, video composite și de rețea. Conexiunea la internet se poate face prin cablu sau Wi-Fi. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C. Datorită port-urilor HDMI, televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray, DVD sau console de jocuri. Prin funcția Samsung AllShare, dispozitivul se poate conecta ușor la smartphone, tabletă, laptop sau cameră foto pentru a partaja conținut multimedia în diferite formate pe ecranul de mari dimensiuni.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 127 cm,

Contra:

  • nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 50F5500 este un model cu o diagonală extrem de generoasă, ce face parte din seria lansată în 2013, dedicat utilizatorilor ce nu își doresc funcții Smart.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.