Samsung 49MU6402 – un model 4K cu diagonală mare și preț decent

Anul acesta Samsung a lansat mai multe game de televizoare, astfel încât pretențiile fiecărui utilizator în materie de televizoare să poată fi satisfăcute. Gama MU6402 este printre cele mai accesibile și vine cu o serie de televizoare Ultra HD(căci acesta este trendul către care ne îndreptăm) cu prețuri mai mult decât accesibile. Samsung 49MU6402 este unul dintre modelele ce fac parte din această gamă, cu un preț de aproximativ 4549 lei(verifică preț actualizat). Prețul nu este deloc mare, ținând cont că vorbim de o diagonală generoasă, o rezoluție atât de bună, precum și de cele mai noi specificații.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

Pe parte de design, producătorul împrumută detalii din generațiile anterioare, aducând totuși mici îmbunătățiri. De exemplu, suportul finuț, în formă de bumerang , cu aspect metalic, pare mult mai elegant și totodată mai finuț. Totuși asta nu înseamnă că televizorul nu poate fi montat pe un suport TV de perete. Rama este tot mai subțire, metalică și aproape insesizabilă, iar grosimea panoului se reduce considerabil. Dacă în partea inferioară, unde avem toată partea de conectică, sunetul și partea hardware, se păstrează încă o grosime de aproximativ 5 cm, în partea superioară, panoul se subțiază considerabil. Cântărește 16 kg și are dimensiunile de 1099,4 x 638,7 x 54,8 mm și necesită două persoane pentru a-l monta.

Poză cu Samsung 49MU6402

Samsung 49MU6402

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul are o diagonală de 123 cm, fiind potrivit pentru un living sau pentru o cameră de distracție. Ca idee distanța minimă dintre TV și privirea utilizatorului ar trebui să fie de 3 ori cât diagonala televizorului. În cazul de față asta ar însemna, cam 369 cm.

Totuși în cazul în care diagonala televziorului nu se mulează pe nevoile tale, nu-i nimic, din aceeași gamă, poți opta pentru alte dimensiuni. Iată despre ce modele este vorba:

Televizorul are o rezoluție 4K, cu peste 8 milioane de pixeli, ce aduce imagini de o claritate impecabilă, cu o luminozitate bună și un contrast intens, iar culorile vibrante sunt o adevărată încântare pentru ochi. Dacă am avea și mai mult conținut 4K, atunci ne-am putea bucura în permanență de această rezoluție.

Televizorul este un model Smart, ce rulează Tizen OS. Asigură o navilgare ușoară și oferă un conținut diversificat, pentru întreaga familie.

Sunetul este decent, TV-ul vine echipat cu două ieșiri a câte 10 W fiecare. Mi-ar fi plăcut un sistem mult mai puternic, având în vedere diagonala atât de generoasă, însă ceea ce îmi place la acest model este bassul echilibrat și faptul că își păstreză fidelitatea chiar și atunci când volumul este la maxim.

Conectivitate

Așa cum spuneam mai devreme, toată partea de conectivitate este găzduită pe spate, iar modelul Samsung dispune de o gamă bogată de porturi: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, o ieșire audio digitală, o intrare component, o intrare video composite, rețeaua LAN și Slot-ul CI+ pentru cadul ce decodează canalele digitale criptate. Televizorul vine și cu Wi-Fi integrat, însă eu recomand rețeaua cablată pentru o fluiditate mai bună.

Noua generație de televizoare Samsung vine și cu telecomandă Smart, o telecomandă simplificată, cu foarte puține butoane, ce la prima vedere te face să crezi că nu este chiar ușor de folosit. Însă în realitate vorbim d eo telecomandă intuitivă, cu care te vei obișnui rapid. Vine și cu control vocal, astfel încât căutările vor fi și mai mult simplificate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • Smart TV
  • 4K
  • telecomandă Smart
  • preț accesibil

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Imagine - 9.2
Conectivitate - 9.4

9.3

O alegere Smart

Samsung 49MU6402 este un Smart TV din gama lansată în 2017, cu rezoluție 4K, diagonală de 123 cm și un preț destul de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.