Samsung 49KS9002 – pășeșește în universul culorilor realiste!

Când ai impresia că le-ai văzut pe toate, Samsung îți atrage atenția că nu e chiar așa și scoate la înaintare unul dintre modelele sale de top. Este vorba despre Samsung 49KS9002 –  cu display curbat, diagonală mare și imagine captivantă. Aceste imagini super clare, sistemul de operare excelent, tehnologiile de ultimă generație de care dispune modelul coreenilor, precum și alte caracteristici superioare îl recomandă drept o alegere potrivită pentru cei care iubesc acuratețea, calitatea și performanța. Deși este un model scump, există oferte avantajoase cum ar fi cea de la Emag, de aproximativ 6.699 lei(verifică preț actualizat), redus de la 9899 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

Design uluitor de elegant

Din start televizoarele cu diagonală generoasă (modelul de față are 123 cm) sunt impresionanate. Dacă acestei caracteristici i se adaugă dispay-ul curbat, conturul metalic fără ramă care-i oferă o eleganță deosebită atunci avem de-a face cu TV-ul perfect pentru un living modern. Ai posibilitatea să-l așezi pe o comodă TV sau, de ce nu, pe un suport TV de perete (este compatibil cu un suport VESA ). Dimensiunile cu standul inclus sunt de 1089 x 717,5 x 354,2 mm iar fără stand de 1089 x 636,8 x 99 mm în timp ce greutatea sa este de 17 kg, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de ajutor pentru a-l monta.

În cutie vei primi și o telecomandă Smart, cu un aspect futuristic și foarte simplificată. Deja nu mai vorbim de o telecomandă cu multe butoane, ci de un Slim, cu puține butoane, ce are o interfață intuitivă, ușor de folosit, cu atât mai mult cu cât beneficiază și de comandă vocală.

Poze cu Samsung 49KS9002

Samsung 49KS9002

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Te proiectează într-o nouă dimensiune a experienței TV

Televizorul este un Smart TV, cu rezoluție 4K (3840 x 2160 pixeli), ce are o diagonală de 123 cm. În cazul în care diagonala nu se potrivește nevoilor tale și-ți dorești un TV cu o diagonală mai mare, nu-ți fă griji, modelul este disponibil și în variantele:

  • Samsung 55KS9002, cu o diagonală de 138 cm și prețul de 6.799 lei.
  • Samsung 78KS9002, cu o diagonală de 198 cm și prețul de 29.999 lei.

Grație rezoluției UHD imaginile oferite de modelul Samsung sunt foarte realiste. Rămânând în sfera imaginilor uimitoare trebuie să amintim că experiența HDR premium oferită de televizoarele Samsung SUHD cu tehnologia Quantum Dot integrată, redau imagini care se bucură de o luminozitate extraordinară și contrast intens. Acest lucru se întâmplă și datorită inovatoarelor tehnologii HDR 1000 și Ultra Black pe care le posedă și modelul 49KS9002 .

Uimitor:

Cu rezoluția UHD – de 4 ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD – fiecare detaliu prinde viață. Îl observi, îl percepi, îl conștientizezi, ți-l însusești. E uimitor cum, datorită culorilor realiste și luminozității optimizate, conținutul vizualizat te surprinde într-un mod foarte plăcut!

Un univers de culori realiste

Și uite așa readucem în discuție tehnologia inovativă Quantum Dot de la Samsung. Ce spui de un… miliard de  nuanțe de culoare, toate realiste și intense? După cum stă notat și în specificațiile tehnice ale producătorului, SUHD TV afișează o gamă coloristică de 64 ori mai bogată decât televizoarele Samsung UHD convenționale.

De reținut:

Toate modelele SUHD de la Samsung din gama 2016 sunt compatibile cu High Dynamic Range – cel mai recent standard pentru conținutul UHD premiu. Există multe televizoare care pot afișa conținut HDR însă calitatea acestuia poate varia, depinzând de mai mulți factori. Cât privește modelele SUHD, diferența realizată de HDR 1000 este aceea că asigură o experiență de vizionare superioară, prin luminozitatea și nivelul de detalii uimitoare, foarte aproape de cele observate în natura.

Am amintit anterior de tehnologia Ultra Black. Aceasta este inspirată din natură și se axează pe tipare unice pentru a reduce reflexia luminii și a îmbunătăți nivelul contrastului. Astfel ai șansa de a te bucura de conținutul redat, chiar dacă televizorul este poziționat într-o încăpere luminoasă.

O altă tehnologie care merită amintită este Auto Depth Enhancer. Televizorul aplică diverse niveluri de îmbunătățire a contrastului pentru diverse zone și obiecte de pe ecran, pentru a oferi imagini de o profunzime sporită.

Ar fi nedrept dacă nu am nota-o și pe Precision Black,  tehnologia care îmbunătățește contrastul prin optimizarea luminozității la nivelul fiecărui led, redând imagini în culori vii și intense, cu nuanțe de negru precis definite.

Poți viziona filme din surse externe sau te poți juca fără probleme!

Tehnologia Samsung în 4 etape îmbunătățește considerabil calitatea transmisiunii emisiunilor TV sau filmelor, precum și pe cea a aplicațiilor de conținut. Pe lângă faptul că procesează sursele UHD la super rezoluția 4K, poate și să convertească un conținut cu rezoluție redusă până la un nivel de claritate apropiat acestuia.

Let the game begin!

Jocurile potrivite pentru toți membri familiei sunt acum duse la un alt nivel grație acestui minunat Smart TV care, se pare, le are pe toate! Televizorul permite conectarea cu felurite dispozitive Smart (dispozitive wearable, gamepaduri, etc.) făcând ca jocurile pe ecranul televizorului să fie mai palpitante și ma distractive ca oricând. Have fun!

Procesor performant și sistem de operare de top

Modelul coreenilor se bucură de performanțele procesorului Quad Core care-l face să reacționeze instantaneu la comenzi și la aplicațiile care rulează, oferindu-ți viteza necesară de a te bucura, intuitiv și rapid, de multitasking. De asemenea, și sistemul de operare Tizen asigură o navigare rapidă și intuitivă pentru accesul la canelele TV dar și pentru aplicațiile Smart.

Dar cum se-aude?

Dacă te întrebi cum e sunetul acestui TV trebuie să știi că beneficiază de sistemul audio Dolby Digital Plus cu o putere de 60W(mai mare decât alte televizoare din aceeași categorie). Așadar, o bilă albă pentru putere! În plus vorbim de un sunet calitativ, cu un bas echilibrat.

Noul tău centru de divertisment

Ai parte de conținut variat prin conectarea directă a stick-ului USB  sau a HDD-ului direct la TV. E simplu când beneficiezi de funcția ConnectShare, nu? Astfel poți asculta muzica preferată, poți viziona filmul mult dorit sau admira pozele din vacanță direct pe ecranul curbat al televizorului! În plus, cele 4 porturi HDMI îți facilitează crearea unui centru multimedia de divertisment chiar la tine acasă. Cât privește conectarea la internet aceasta este posibilă prin rețeaua LAN wireless, fără a fi nevoit să înșiri cabluri kilometrice prin toată casa. Pe parte de conectică vei mai găsi și 3 porturi USB, o ieșire audio digitală și Slot-ul CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design rafinat, ecran curbat
  • Smart TV
  • 4K
  • diagonală generoasă
  • sonorizare puternică – 60W
  • telecomandă Smart cu control vocal

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Imagine - 9.5
Conectivitate - 9.4

9.5

O alegere Smart

Samsung 49KS9002 este un Smart TV, cu ecran curbat, 4K, ce are o diagonală de 123 cm și oferă o experiență de vizionare la superlativ.

Vezi în magazin
User Rating: 3.39 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.