Samsung 48JU7000 – televizorul UHD cu funcții smart și 3D

În momentul actual, pentru a beneficia de o experiență de vizionare decentă din partea unui televizorul 4K, ai nevoie de o investiție care să includă un ecran generos și funcții smart și 3D avansate care să crească posibilitățile de petrecere a timpului liber. Samsung 48JU7000 este un model care îndeplinește toate aceste criterii, având însă și un preț pe măsură. Iubitorii de divertisment vor aprecia însă calitatea generală foarte bună a televizorului. Are un preț de aproximativ 6299 lei(verifică preț actualizat), depășind nivelul entry pentru UHD.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul acestuia se distinge prin finisajele metalice și carcasa în note contrastante de argintiu și negru. În același timp, carcasa este una ultra slim, iar alături de rama subțire pune în evidență foarte bine caracteristicile ecranului. Modelul are dimensiunile de 1087.1 x 630.8 x 67.4 mm, fiind al doilea ca mărime din seria JU7000. În ciuda dimensiunilor mai generoase și profilului ultra slim, stabilitatea este una foarte bună.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 48JU7000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 121 cm, oferind o experiență mai interactivă decât versiunea cea mai ieftină din serie.  Imaginile sunt în primul rând foarte clare, având o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, chiar și imaginile de calitate mai slabă putând fi aduse la un nivel apropiat de cel 4K, prin intermediul tehnologiei Upscale UHD. Modelul are un indice PQI de 1300, plasându-se destul de bine în fața altor televizoare.

Indicele PQI (Picture Quality Index) este folosit de cei de la Samsung pentru a calcula o medie între tehnologiile de imagine disponibile. Vei găsi așadar atât tehnologii ce se ocupă de scăderea granulației, cât și tehnologii pentru contrast, culoare sau redarea fluidă a cadrelor în mișcare. Se remarcă printre altele tehnologia Peak Illuminator care crește gradul de retroiluminare, scoțând la iveală chiar și detalii din zonele foarte întunecate.

Funcțiile 3D sunt o completare binevenită a celor 2D, filmele 3D fiind redate la un contrast bun și cu un nivel de ghost mai redus. Adâncimea este una foarte bună, plasându-te direct în mijlocul acțiunii. Ai la dispoziție inclusiv funcția de conversie din 2D în 3D, astfel încât să poți urmări după cum dorești conținutul preferat.

La nivelul funcțiilor smart e de remarcat noul sistem de operare Tizen, care este susținut de un procesor Quad Core. Sistemul aduce o interfață nouă, cu meniuri ușor accesibile și aplicații atractive, care rulează fără lag. În ceea ce priveşte trecerea de la conținutul online la cel TV, acesta se face instant.

La nivelul conectorilor se găsesc 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component. Există de asemenea funcții speciale pentru sincronizarea conținutului pe mai multe dispozitive sau redarea de filme, fotografii sau muzică direct de pe un stick USB.

Modelul Samsung este un televizor pentru cei care vor să beneficieze de o experiență UHD completă, cu imagini de calitate și funcții smart și 3D. Dotările integrate sunt dintre cele mai performante, modelul fiind cu adevărat unul adaptat anului 2015.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD subțire și performant
  • indice PQI de 1300
  • funcții smart și 3D
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Display - 9.2
Conectivitate - 9.2

9.3

O alegere Smart 3D

Samsung 48JU7000 este un Smart TV, cu o diagonală generoasă, ce îți asigură o experiență tridimensională excelentă în propriul living.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.