Samsung 48JU6670 – televizorul curbat de calitate 4K

Cei de la Samsung susțin că ecranele curbate oferă o experiență de vizionare superioară și reușesc să introducă privitorul în mijlocul acțiunii datorită percepției mai accentuate a adâncimii. Samsung 48JU6670 este unul dintre modelele curbate 4K lansate în 2015, atrăgând destul de multă atenție asupra lui. Are un preț de aproximativ 5699 lei(verifică preț actualizat), fiind un televizor cu un raport bun între calitatea imaginii, dimensiuni, funcții și preț.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul urmează liniile curburii ecranului și, spre deosebire de seriile anterioare, își păstrează un aspect slim. Acest lucru este cu atât mai remarcabil cu cât televizorul are dimensiunile de 1084.8 x 628.9 x 96.0 mm, iar designul este prevăzut cu finisaje metalice în zona ramei și suportului, ceea ce oferă un aspect premium.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 48JU6670

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 121 de cm, fiind unul de dimensiuni potrivite, acesta apropiindu-se de dimensiunile ideale minime pentru redarea calității 4K. Pentru urmărirea performanței ecranului vom urmări indicele PQI propus de cei de la Samsung, care face o medie între tehnologiile avansate existente pentru procesarea imaginilor, iar în cazul de față are valoarea de 1200, plasându-se destul de bine.

Ecranul beneficiază astfel de un Micro Dimming UHD care stabilește dinamic contrastul și redă tonurile cele mai întunecate de negru, tehnologia Auto Depth Enhancer care crește efectul de adâncime și oferă senzația de 3D, tehnologia PurColor care asigură redarea unui număr mult mai mare de culori realiste, precum și tehnologia Auto Motion Plus pentru redarea fluidă cadrelor în mișcare. Dacă adăugăm și gradul de imersivitate care te va introduce în mijlocul acțiunii prin redarea unei adâncimi uniforme pe suprafața ecranului, indicele PQI pare calculat corect.

Ecranul oferă posibilitatea urmăririi concomitente a mai multor canale sau desfășurării de diverse activități în diferite zone ale acestuia prin intermediul funcției Multi-Screen II. În același timp, există mai multe moduri de vizionare care adaptează setările pentru evidențierea tipului de conținut vizionat (ex. Sport, Film, Game etc).

Funcțiile smart sunt de asemenea foarte performante, întâlnind aici un sistem de operare nou cu o interfață mai intuitivă și mai rapidă. Aplicațiile vor rula bine chiar și în multitasking, așa că vei putea beneficia de o experiență online asemănătoare celei cu care ești obișnuit pe ecranul mare al televizorului.

Pentru control și navigare ai la dispoziție telecomanda Samsung Smart Control care funcționează ca un mouse și te aduce mai aproape de conținutul dorit, totodată televizorul recunoscând și comenzi vocale în limba engleză.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component, iar conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Vei putea conecta orice dispozitiv extern care să te ajute să redai conținut sau să crești calitatea experienței de vizionare.

Modelul Samsung este un televizor UHD curbat, potrivit pentru cei care vor să experimenteze această configurație TV de ultimă oră. În ceea ce privește prețul, acesta nu este unul foarte mare dacă ne raportăm la situația de pe piață.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini 4K de indice PQI 1200
  • funcții smart performante
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Display - 9.2
Conectivitate - 9.4

9.4

O alegere Smart UHD

Samsung 48JU6670 este un Smart TV cu diagonala destul de generoasă, de 121 cm, cu o rezoluție Ultra HD, ceea ce înseamnă că te vei bucura de imagini spectaculoase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.