Samsung 48JU6440 – un smart TV de-a dreptul uimitor

Dacă ai un program foarte încărcat dar vrei şi să fii informat în permanenţă cu ce se întâmplă în lume pe diferite teme şi în diferite domenii, înseamnă că nu îţi este suficient doar un smartphone. Pentru a avea la dispoziţie tot programul tău pentru ziua în curs, pentru a te bucura de o vizionare detaliată a ştirilor, şi nu numai, dar şi pentru a putea verifica mail-ul sau alte conturi personale, îţi recomandăm un Televizor LED Smart de la Samsung. Samsung 48JU6440 este un produs de ultimă generaţie care are un preţ pe măsură, de aproximativ 4899 lei (verifică preț actualizat), dar acesta este un preţ care îţi asigură caracteristici şi funcţii speciale printre care amintim cea de Apps, Games, Multi-Screen II, Web Browser App, Skype Ready dar şi multe altele. În concluzie, dacă vrei să ai un produs performant şi care să te ajute în orice moment prin numeroasele sale posibilităţi de utilizare, îţi recomandăm acest model.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Modelul Samsung este un Smart TV UHD cu un design subţire şi potrivit oricărei sufragerii sau, mai mult, oricărei locuinţe, având o dimensiune de 108.7 x 63 x 6.3 cm fără suport şi o dimensiune de 108.7 x 67.6 x 25.4 cm cu tot cu suport. Cu o diagonală de 121 cm, acesta este recomandat pentru o utilizare în scopul de a urmări ştirile, de a viziona un film dar şi de a urmări un meci de fotbal alături de prieteni. Fiind dotat cu o tehnologie UHD cu o rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli, acesta oferă o calitate de patru ori mai bună decât un televizor cu o rezoluţie Full HD. Detaliile uimitoare de care te poţi bucura se datorează unor caracteristici precum Mega Contrast, Pur Color, UHD Upscaling, Contrast Enhancer sau Micro Dimming Pro.

Poze cu televizorul Smart Ultra HD

Samsung 48JU6440

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Chiar dacă abonamentul dumneavoastră nu cuprinde programe ce oferă o rezoluţie UHD, acest Smart Tv este dotat cu un motor grafic UHD şi o funcţie de scalare a rezoluţiei, lucru care îţi permite să te bucuri de o calitate şi rezoluţie apropiată celei UHD. Funcţia de scalare şi modificare nu se opreşte aici, el este capabil să crească rezoluţia UHD la o rezoluţie de 4K.

Tot de pe acest device puteţi accesa şi numeroasele voastre aplicaţii preferate, atât în materie de divertisment cât şi de actualitate sau chiar de aplicaţii pentru gătit, sport sau jocuri. Indiferent dacă îl utilizaţi ca şi un TV normal sau ca o poartă de acces către internet, nimic nu ar fi posibil fără un procesor Quad Core care elimină timpul de aşteptare în accesarea unui meniu sau a unei aplicaţii. Dacă comutaţi din greşeală de pe un video online pe care îl urmăriţi pe TV, acesta memorează şi va relua redarea fişierului online imediat după revenirea la acesta.

Dacă este seară şi vrei să te bucuri de un film alături de cei dragi ţie, poţi opta pentru rularea unui film direct de pe suportul extern de memorie. Datorită funcţiei ConnectShare Movie, Playerului Multimedia Integrat şi a caracteristicii Film Mode, poţi conecta stick-ul de memorie în unul dintre cele 3 porturi USB şi să începi vizionarea.

Transferul de date, dar şi conexiunea la acest Smart Tv, se poate face cu ajutorul porturilor USB, a celor patru porturi HDMI dar şi conexiunii de reţea RJ-45 şi Wi-Fi Integrat. Acesta mai dispune de un Slot CI+, o ieşire audio digitală, şi de un mini jack pentru căşti.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Rezoluţie UHD
  • Dotat cu tehnologii inovative
  • Prezenţa tehnologiei Smart

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Display - 9.6
Conectivitate - 9.4

9.5

O alegere irezistibilă

Samsung 48JU6440 este un Smart TV cu o diagonală generoasă și o rezoluție Ultra HD, ideal pentru cei ce își doresc un ecran generos și imagini ireproșabile.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. bulbuc ioan anton

    Cristos a înviat ! Sărbători vesele și cu multă sănătate. Vreau doar broșura cu … „ Viața tv-ului ” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.