Samsung 48JU6410 – televizorul UHD smart atractiv

Samsung 48JU6410 este genul de televizor care îți atrage atenția prin designul atractiv și nu dezamăgește nici la nivelul dotărilor. Televizorul îndeplinește toate criteriile de calitate a imaginii și a funcțiilor smart, fiind o alegere potrivită pentru un utilizator care urmărește să fie la curent cu tendințele de pe piață. Are un preț de aproximativ 5599 lei(verifică preț actualizat), fiind cu o treaptă mai scump decât modelele UHD entry-level.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului este cu adevărat elegant, acesta putând schimba aspectul camerei în care se află. Modelul are un profil cu adevărat slim, care oferă un aer modern și susține vizual performanța tehnologiilor integrate. Carcasa este argintie și are finisaje metalice, lăsând impresia de calitate superioară, iar suportul plat oferă o stabilitate foarte bună, necesară de altfel în cazul unui ecran subțire de dimensiuni destul de mari. Designul reprezintă cu siguranță un punct forte, finisajele metalice și aspectul ultra slim oferind un aspect modern și elegant ce va îmbunătăți aspectul camerei de zi.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 48JU6410

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 121 de cm, fiind mai mare decât cele din clasa entry-level, de 101 cm,  ceea ce înseamnă că astfel vei beneficia de un plus de detalii atunci când urmărești filmele sau emisiunile preferate. Imaginile au o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, fiind extrem de clare și valorificând calitatea de 4 ori mai mare decât cea Full HD. Ecranul are un indice PQI de 900, acesta sugerând existența unor tehnologii avansate de prelucrare a imaginii.

Întâlnim așadar tehnologii precum Micro Dimming Pro pentru stabilirea contrastului, UHD Upscaling pentru creșterea calității imaginilor de nivel inferior sau tehnologia Auto Motion Plus pentru reducerea blur-ului din cadrele în mișcare. Tehnologiile lucrează împreună, completându-se și contribuind la creșterea calității generale a imaginii, chiar dacă pe alocuri se mai pot găsi hibe.

Partea smart este susținută de un procesor Quad Core puternic care oferă un multitasking bun.  Navigarea se va face ușor, iar aplicațiile vor rula foarte fluid, fără lag, având totodată la dispoziție pagini speciale de jocuri pentru întreaga familie, putând face apeluri video pe Skype, posta pe rețelele de socializare, urmări filme online etc. Este de remarcat și noul sistem de operare Tizen care aduce o interfață mai prietenoasă și mai intuitivă.

Sistemul audio este cel standard cu care ne-am obișnuit la Samsung, acesta având o putere de 20 W și fiind însoțit de tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound.

La nivelul conectorilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component. Vei putea asocia astfel dispozitive pentru redarea de conținut pe ecranul mare al televizorului (smartphone, stick, PC, laptop, console de joc etc), cât și pentru creșterea calității experienței de vizionare (ex.sisteme audio externe).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv
  • ecran 4K performant
  • funcții smart avansate
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.4
Conectivitate - 9.2

9.3

O alegere Smart

Samsung 48JU6410 este un televizor atractiv, dotat cu funcții adaptate la 2015, ce aduce o experiență superioară seriilor anterioare.

Vezi detalii
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.