Samsung 48JU6400 – televizorul inteligent la preț bun

Popularitatea telefoanelor smart a schimbat fața online-ului și a făcut ca acesta să devină parte din viața de zi cu zi a tuturor. Pe acest fond, producătorii de televizoare au început să lanseze modele smart care să facă accesibil conținutul video online și să aducă aplicațiile preferate pe ecrane mai mari. Fără dubiu, Samsung este un producător care stă foarte bine atât pe piața de telefoane, cât și cea de televizoare. Seriile din 2015 prezintă upgrade-uri importante față de seriile precedente, așa că experiența este cu atât mai interactivă. Samsung 48JU6400 este un model UHD smart cu ecran destul de mare pentru prețul său și va ataca destul de bine competiția. Are un preț de aproximativ 4899 lei(verifică preț actualizat), televizorul având astfel un raport foarte bun între dotări, dimensiunile ecranului și preț.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

În momentul actual, un televizor este cu atât mai performant și mai atractiv cu cât este mai subțire, așa că modelul Samsung a luat foarte în serios acest lucru și, raportat la dimensiunile sale, are un profil cu adevărat impresionant. Dimensiunile sunt astfel de 1087.1 x 630.9 x 63.3 mm, asemenea dimensiuni cerând o stabilitate bună, modelul fiind dotat cu un suport cu picior plat care oferă echilibru. Ecranul este încadrat de o ramă foarte subțire care nu distrage atenția de la conținutul vizionat. La nivelul designului ar mai fi de remarcat finisajul metalic ce oferă o notă foarte elegantă.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 48JU6400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 121 cm, fiind ceva mai mic decât ecranele 4K standard, dar putând însă să exploateze calitatea UHD. Imaginile au o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și un indice PQI pentru calitatea generală de 900. Pe lângă faptul că sunt foarte clare și evidențiază cele mai mici detalii, imaginile au culori atractive, îmbunătățite prin tehnologia Wide Colour Enhancer și un contrast dinamic ridicat obținut prin Micro Dimming Pro. Tonurile de negru sunt foarte intense, acest lucru ajutând atât contrastul, cât și efectul de adâncime. Imaginile de calitate mai slabă sunt aduse la un nivel apropiat de cel 4K prin intermediul tehnologiei UHD Upscaling. Rămân însă probleme la redarea cadrelor în mișcare, fiind prezent ceva mai mult blur.

Sistemul audio are o putere de 20 W, oferind un sunet cu volum bun. Acesta este oferit de tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound, fiind procesat pentru a fi clar și bogat.

Un upgrade important este cel de pe partea smart. Astfel, sistemul de operare Tizen aduce o interfață nouă, creată special pentru conținutul smart de pe televizor. Aplicațiile se deschid și rulează mult mai rapid, meniurile sunt ușor accesibile, iar trecerea de la conținutul online la cel TV se face instant. Funcțiile smart sunt susținute de un procesor Quad Core performant, iar conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

La nivelul conectorilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component, astfel încât să poți conecta playere, sisteme audio, console de joc, stick-uri, PC-uri, etc, și să crești posibilitățile de divertisment.

Modelul Samsung este un televizor 4K foarte inteligent, cu imagini de calitate și funcții atractive pentru divertisment.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran 4K de 121 cm
  • tehnologii avansate de imagine
  • sistem de operare Tizen și procesor Quad Core
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Display - 9
Conectivitate - 9.4

9.3

O alegere Smart UHD

Samsung 48JU6400 este un TV, de 121 cm, ce oferă utilizatorului imagini la o rezoluție Ultra HD, dar și funcții Smart pentru momentele de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.