Samsung 48JU6000 – televizorul UHD cu intefață Tizen

Samsung 48JU6000 este unul dintre modelele UHD lansate de Samsung pentru clasa mid-range, oferind o serie de dotări atractive la un preț bun. Raportul dintre dimensiunile ecranului și calitatea acestuia reprezintă avantajul principal. Are un preț de aproximativ 5199 lei(verifică preț actualizat), un preț atractiv raportat la media actuală de pe piață.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul are un design ce se îndepărtează ușor de standardele actuale pentru modelele UHD, acest lucru fiind vizibil mai ales la nivelul ramei care are o grosime ceva mai mare. De asemenea, fixarea se face prin intermediul unor picioare laterale din plastic, stabilitatea fiind însă bună. Carcasa este complet neagră și are o construcție foarte subțire, dimensiunile totale fiind de 1087.1 x 630.9 x 63.3 mm.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 48JU6000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 121 de cm, fiind destul de mare pentru a putea acapara atenția într-un living. Modelul are dimensiuni ceva mai mici față de cele ideale pentru redarea UHD, dar valorile de față sunt foarte bune pentru nivelul de preț în care se încadrează. Imaginile au o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și beneficiază de experiența celor de la Samsung în redarea unor cadre pline de viață. Imaginile sunt de 4 ori mai detaliate decât în cazul Full HD, iar culorile prind viață cu ajutorul tehnologiei PurColour și arată foarte realist.

Tehnologiile Ultra Clear Panel și UHD Upscaling curăță orice urmă de granulație chiar și din imaginile ce provin din surse de calitate inferioară, așa că vei putea urmări filmele preferate, fotografiile sau videoclipurile personale la o calitate excelentă, apropiată de cea UHD. Contrastul este stabilit prin Micro Dimming Pro și redă tonurile cele mai profunde de negru și cele mai strălucitoare de alb, acestea având efect și asupra perceperii mai profunde a adâncimii.

Sistemul audio este cel standard întâlnit la modelele Samsung, având o putere de 20 W și fiind susținut de tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound.

Funcțiile smart sunt mai mult decât atractive, oferind acces la mult așteptatul sistem de operare Tizen creat special pentru televizoarele smart. Acesta rulează foarte cursiv datorită unui procesor quad-core. Sistemul de operare aduce conținut nou, optimizat, experiența de navigare fiind excelentă. Timpii de așteptare sunt reduși la minimum, iar multitasking-ul este eficient. Vei putea comuta instant între conținutul online și cel tv, putând căuta informații pe internet în timp ce urmărești emisiunea favorită sau să postezi pe rețelele de socializare în pauzele de film. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless direct.

În ceea ce privește conectorii, ai la dispoziție 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări component, prin urmare vei putea să asociezi cu ușurință playere video, console de joc sau PC-uri pentru a crește gradul de divertisment.

Acesta mizează pe ecranul de dimensiuni destul de generoase căruia îi asociază tehnologii avansate de procesare și funcții smart foarte performante. Upgrade-ul smart este foarte atractiv, televizorul devenind un adevărat centru de divertisment.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran 4K de 121 cm
  • funcții smart cu interfață Tizen
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.4
Conectivitate - 9.4

9.4

O alegere Smart

Samsung 48JU6000 este un televizor UHD cu un raport calitate-preț foarte bun și o diagonală de 121 cm, suficient de generoasă pentru un living.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.