Samsung 48JS9000 – televizorul curbat ultra premium

Samsung 48JS9000 este acel televizor care te face să vezi cât de repede avansează tehnologia și cât de norocoși suntem să fim martori la acest lucru. Televizorul este dotat cu toate funcțiile pe care ți le-ai putea dori, transformând cu totul experiența de vizionare statică, așa cum o știam înainte. Are un preț de aproximativ 11999 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de mare, dar care își merită fiecare leu.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Încă de la nivelul designului, modelul propune un nou mod de abordare. Astfel, liniile minimaliste ating un grad maxim, finisajele metalice și curbura ecranului oferind o eleganță foarte mare. Carcasa este complet argintie, iar spatele este ușor texturat, în timp ce rama subțire pune în evidență ecranul și profilul slim al acestuia, crescând în același timp vizibilitatea. Modelul are dimensiunile de 1091.8 x 626.7 x 94.4 mm, pentru o fixare bună suportul fiind unul alcătuit din două bucăți, respectiv un picior fix stabil și o parte decorativă care urmează liniile curburii ecranului.

Poze cu televizorul Smart SUHD

Samsung 48JS9000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 121 cm, fiind ceva mai mic decât standardul UHD. Curbura acestuia creează un efect de adâncime mult mai mare, care lasă impresia că te aflli într-un cadru 3D chiar și atunci când urmărești conținut 2D. Acest lucru se datorează imaginii care se formează la intersecția unor linii esențiale și tonurilor foarte profunde de negru. Imaginile sunt foarte bogate în culori, tehnologia cu nanocristale crescând numărul de culori redate, precum și calitatea acestora.

De calitatea culorilor se mai ocupă și tehnologiile PurColor și Color Gamut. Contrastul stabilit prin Micro Dimming Pro oferă rezultate spectaculoase, iar tehnologia Peak Illuminator Pro iluminează zonele mai întunecate din imagini, scoțând la iveală detalii noi. Ecranul are o claritate impresionantă, rezoluția de 3840 x 2160 pixeli fiind îmbunătățită prin diferite tehnologii și chiar și imaginile de calitate mai slabă fiind aduse la un nivel apropiat de cel 4K. Ecranul are un indice PQI pentru calitatea generală a imaginii de 2000, maximul fiind de 2400, așa că se situează în top.

Funcțiile 3D păstrează calitatea foarte bună a imaginii, efectele fiind spectaculoase, iar culorile realiste, experiența de vizionare fiind cu adevărat atractivă.

Sistemul audio are o putere de 60 W și este de tip front firing, având difuzoarele plasate în partea frontală a ecranului. Sunetul este puternic și bogat, fiind procesat de tehnologiile Dolby Digital Plus, Virtual Surround DNSe+ și DTS Premium Sound 5.1.

La nivelul funcțiilor smart vei găsi un procesor Octa Core extrem de performant, acesta fiind responsabil atât pentru calitatea navigării online, cât și pentru întreaga interfață și prelucrarea imaginilor. Sistemul de operare Tizen este foarte fluid, oferindu-ți acces rapid la aplicațiile preferate și adaptându-se utilizării TV. Trecerea de la conținutul online la cel TV se face, astfel, instant. Sistemul aduce cu el o serie nouă de aplicații dedicate distracției fiecărui membru al familiei, existând aplicații pentru gătit, fitness, jocuri, browsing, rețele de socializare etc.

Conectivitatea este extinsă, având la dispoziție 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component, iar conexiunea la internet se poate stabili și wireless.

Modelul Samsung este un televizor foarte performant, care va interacționa foarte mult cu tine și se va adapta stilului tău de viață. În ciuda dimensiunilor mai mici pentru UHD, randamentul oferit este unul dintre cele mai bune de pe piață.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini de calitate superioară, cu indice PQI de 2000
  • funcții smart și 3D performante
  • sunet puternic

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 9.7
Conectivitate - 9.8

9.8

O alegere SUHD

Samsung 48JS9000 este un TV cu ecran curbat și funcții Smart, ce are o diagonală de 121 cm, ideal pentru livingul tău cu o suprafață generoasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.