Samsung 48JS8500 – televizorul SUHD

Cei de la Samsung par să nu se oprească niciodată din inovație, așa că pe piața de televizoare au început să apară deja serii SUHD care să upgradeze ceea ce începuseră deja și seriile precedente. Un astfel de model este și Samsung 48JS8500, care oferă unele dintre cele mai atractive dotări în materie de vizionare TV. În privinţa preţului, televizorul poate fi achiziționat cu aproximativ 9999 lei(verifică preț actualizat), trecând la un nivel nou și din acest punct de vedere.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul televizorului a primit un upgrade la nivelul aspectului minimalist, la acest lucru contribuind contrastul dintre părțile metalice de pe suport și ramă, disponibile pe argintiu și restul carcasei care a rămas neagră. Ecranul curbat pare să devină un standard pentru Samsung, așa că și modelul de față se supune tendințelor. Curbura determină toate liniile, inclusiv cele ale suportului, în timp ce rama este destul de subțire, iar profilul general al ecranului este unul slim, curbura neinfluențând atât de mult acest lucru.

Poze cu televizorul Smart SUHD

Samsung 48JS8500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 121 de cm, fiind ceva mai mic față de media UHD, indicele PQI de 1900 compensând foarte mult. Acesta reprezintă o sumă a tuturor tehnologiilor integrate, iar valoarea sa este una dintre cele mai ridicate din toate seriile. SUHD înseamnă că nivelul 4K este îmbunătățit, rezultând o imagine super clară și realistă. Rezoluția de 3840 x 2160 pixeli este impresionantă, iar funcția de upscale aduce chiar și imaginile de calitate mai slabă la un nivel apropiat de cel 4K.

Culorile foarte fidele sunt redate cu ajutorul tehnologiei Nano Crystal Color, ceea ce înseamnă că vei avea prin urmare parte de culori strălucitoare și profunde, iar contrastul stabilit prin Micro Dimming UHD va contribui la crearea unei experiențe de vizionare aparte. Cadrele în mișcare sunt redate cu ajutorul tehnologiei Auto Motion Plus, blur-ul fiind redus și lăsând detalii să iasă la iveală.

Imaginile 3D sunt și ele spectaculoase, păstrând un nivel ridicat al contrastului și calitatea culorilor. Efectele sunt impresionante, iar durerile de cap asociate cu acest tip de vizionare sunt îndepărtate, având la dispoziție chiar și o funcție de conversie din 2D în 3D.

Sistemul audio are o putere de 40 W, iar în spatele sunetului există nume mari precum Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound, opțiunile de personalizare a sunetului fiind numeroase.

Funcțiile smart oferă o experiență de navigare upgradată, sistemul Tizen fiind în continuă actualizare și adăugând mereu aplicații noi. Vei găsi așadar un meniu intuitiv, posibilități de trecere și întoarcere rapidă de pe o pagină pe alta sau din conținutul online pe cel TV, etc. De asemenea, vei găsi aplicații pentru gătit, sport, jocuri, rețele de socializare etc. Funcția Smart View permite sincronizarea conținutului pe toate dispozitivele smart, putând să ai mereu la dispoziție aplicațiile, muzica sau fotografiile preferate.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, o intrare de rețea și mai multe component, iar conexiunea la internet se poate stabili și wireless. Distracția poate fi astfel extinsă prin asocierea de console de joc, PC-uri, playere video etc.

Modelul Samsung este un televizor premium, care beneficiază de cele mai performante tehnologii disponibile la momentul actual în categoria LED. Prețul este însă unul pe măsură, investiția fiind rezervată pentru cei cu un buget foarte mare disponibil.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran SUHD
  • funcții smart și 3D performante
  • conectivitate bună
  • design atractiv

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.2
Conectivitate - 9.4

9.3

O alegere Smart SUHD

Samsung 48JS8500 este un Smart TV din generația 2015, cu o rezoluție SUHD și o diagonală de 121 cm, suficient încât să îți ofere o experiență relaxantă de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.