Samsung 48J6250 – un TV conceput pentru distracție

Te gândești că ar fi cazul să îți achiziționezi un televizor nou pentru living, să fie unul Smart și să aibă și o diagonală generoasă? În cazul acesta îți propun să-ți arunci priverea peste modelul Samsung 48J6250. Poate fi găsit la un preț de aproximativ 3192 lei(verifică preț actualizat)sau chiar mai ieftin în cazul în care îl prinzi la promoție. Din punctul meu de vedere prețul este extrem de accesibil, ținând cont că discutăm despre un model ce asigură utilizatorului o experiență de vizionare de excepție.

De acum divertismentul la domiciliu capătă o nouă dimensiune. În ceea ce privește designul, modelul Samsung se bucură de un aspect deosebit. Este ultra slim, cu finisaje bine definite. Cântărește 15,3 kg și are dimensiunile 1075,8 x 681,7 x 310,5 mm, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru o cameră cu o suprafață destul de mare. Suportul TV este unul dreptunghiular, destul de mare, pe care eu personal l-aș demonta. Consider că televizorul ar arăta mult mai bine pe un suport TV de perete.

Poze cu Samsung 48J6250

Samsung 48J6250

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Samsung este un Smart TV ușor de utilizat, cu o interfață prietenoasă și intuitivă, ce oferă opțiuni de divertisment pentru orice categorie de vârstă. Mai mult de atât, televizorul oferă posibilitatea de a partaja conținut între ecran si terminalul mobil printr-un simplu click. Prin urmare nu vei mai pierde meciul sau emisiunea preferată, doar pentru că nu te afli în fața televizorului.

Folosește sistemul de operare Tizen, ce asigură o sursă de conținut distractiv extrem de mare, astfel încât clipele de relaxare vor fi mult mai incitante pentru fiecare membru al familiei. Pentru cei pasionați de gătit, aplicația culinară le va sta la îndemână pentru a deveni experți într-ale gastronomiei sau pentru cei ce nu au timp și posibilitatea de a ajunge la sală, aplicația pentru fitness îi va ajuta să ajungă la o formă de invidiat. Chiar și copiii vor avea parte de distracție cu aplicația de educție artistică sau aplicația pentru jocuri.

Diagonala televizorului este de 121 cm, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de o distanță destul de mare între locul în care este poziționat TV-ul și privirea utilizatorului. Ca să fii sigur că diagonala ți se potrivește este bine de știut că distanța între cele două puncte ar trebui să fie de minim 3 ori diagonala televizorului. Rezoluția televizorului este Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ce oferă imagini clare, detaliate, culorii vii și bogate. Contrastul este puternic, iar imaginile sunt mai spectaculoase ca oricând.

Sistemul audio este susținut de două ieșiri a câte 10W, ce dezvoltă un sunet clar, echilibrat, chiar și atunci când volumul este la maxim. Evident, tunerul digital este și el prezent, astfel că te vei putea bucura de canalele în format HD, fără a fi nevoit să optezi pentru un abonament digital.

Nici la capitolul conectivitate nu stă mai rău. Vine echipat cu: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, o intrare component, o ieșire digitală și un Slot CI.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim,
  • preț accesibil,
  • Smart TV,
  • diagonală 121 cm,
  • sistem de operare Tizen

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Imagine - 9.4
Conectivitate - 9.6

9.5

O alegere eficientă

Samsung 48J6250 este un Smart TV cu o diagonală generoasă de 121 cm, o adevărată sursă de divertisment pentru fiecare membru al familiei.

Vezi detalii
User Rating: 4.13 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.