Samsung 48J5600 – televizorul pentru divertisment

A trecut de mult perioada în care singura modalitate de a petrece timpul în fața televizorului era una statică și nu aveai la dispoziție decât posibilitatea schimbării canalului. Ultimele serii de televizoare de la Samsung sunt adevărate mini-centre de divertisment, oferind o soluție pentru fiecare membru al familiei. Acesta este și cazul modelului Samsung 48J5600, un televizor smart Full HD care promite o experiență de utilizare foarte interactivă. Are prețul de aproximativ 3599 lei (verifică preț actualizat), asigurând un raport excelent între dimensiunile ecranului, funcțiile smart și preț.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Dispozitivul este unul foarte modern și gata de acțiune, așa că are liniile dinamice. Carcasa neagră are un profil ultra slim, fiind chiar mai subțire decât modelele din seriile anterioare. De asemenea, rama a fost și ea subțiată, iar sistemul de suport a fost schimbat. Noul suport constă într-un picior fix care se prelungește cu două brațe laterale pentru susținere și echilibru.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 48J5600

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este adaptat pentru distracția extinsă, având o diagonală de 121 cm. Imaginile Full HD se văd foarte bine la rezoluția de 1980 x 1080 pixeli și, pentru că în 2015 poți avea imagini atât clare, cât și în culori intense care să redea adâncimea, ecranul este dotat cu o serie de tehnologii foarte atractive. Vorbim în primul rând de un Micro Dimming Pro pentru reglarea dinamică a contrastului, tehnologia Wide Color Enhancer dedicată redării culorilor sau tehnologia HyperReal Engine care procesează imaginile în detaliu în vederea stabilirii unui echilibru între toate caracteristicile. Toate acestea oferă ecranului un indice PQI (Picture Quality Index) de 400, ceea ce îl plasează în rândul modelelor upper entry-level. Bineînțeles, la fel ca în cazul majorității modelelor Samsung, e nevoie să calibrezi  ecranul în vederea redării exacte a culorilor.

Sunetul are o putere de 20 W și este asigurat de tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound, așa că are un volum puternic și este în același timp clar.

Partea smart este îmbunătățită considerabil, găsind în primul rând un sistem nou de operare. Sistemul Tizen se apropie mai mult de webOS-ul LG, fiind mult mai ușor de utilizat și având timpi de așteptare mai mici. Meniul a fost simplificat, putând comuta instant între aplicații sau conținutul online și cel TV. Fiind lansat recent, sistemul de operare va primi update-uri și aplicații noi, meniul de jocuri promiţând să aibă o ofertă variată  pentru întreaga familie, de la jocuri multiplayer până la curse de mașini sau jocuri de acțiune. Funcțiile smart sunt susținute de un procesor Quad Core care face posibil un multitasking eficient, fără lag, iar, în ceea ce priveşte conexiunea la internet, aceasta se poate stabili prin cablu sau wireless.

La partea conectorilor se găsesc 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB 2.0 și intrări component. Vei putea să conectezi astfel console de joc, playere sau sisteme audio pentru a extinde și mai mult divertismentul. Ai la dispoziție de asemenea o funcție specială pentru sincronizarea conținutului pe mai multe dispozitive Samsung, pentru a te bucura de aplicațiile preferate în orice moment.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design ultra slim
  • Ecran Full HD generos
  • Interfață smart îmbunătățită

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Display - 8.6
Conectivitate - 8.6

8.6

O alegere Smart

Samsung 48J5600 este un televizor cu un raport calitate-preț bun, acesta beneficiind de upgrade-uri pe toate nivelele, oferind o experiență foarte interactivă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.