Samsung 48J5200 – un Smart TV ce merită atenția ta

Samsung 48J5200 este un televizor potrivit pentru cei ce sunt în căutarea unui model cu funcții Smart și cu o diagonală generoasă. Are un preț destul de rezonabil, de aproximativ 3499 lei(verifică preț actualizat). Dacă totuși nu-ți permiți să aloci o asemenea sumă pentru acest model, este bine de știut că poți opta să îl achiziționezi și în rate. Rata ar fi de aproximativ 160 lei/lună.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model slim, cu o ramă neagră, ce se sprijină pe un suport format din două piciorușe finuțe, ce îi conferă stabilitate. La nevoie ele se pot detașa în cazul în care îți dorești să montezi televizorul pe un suport de perete.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 48J5200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă producătorul impresionează pe partea de design, ei bine trebuie să știi că nici în ceea ce privește specificațiile tehnice nu face rabat. Televizorul Samsung este un Smart TV, cu conexiune Wi-Fi integrat, ceea ce înseamnă că nu vei fi nevoit să mai achiziționezi și un adaptor wireless special.

Televizorul are o diagonală de 121 cm, suficient de generoasă pentru un living sau un dormitor cu o suprafață mare. Imaginea este la o calitate Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, oferind o experiență de vizionare mult mai plăcută, mai clară, mai detaliată. Culorile sunt mult mai vii, mai bogate, mai naturale. Datorită funcției Wide Colour Enhancer, vei avea parte de imagini spectaculoase, cu un contrast mult mai bun.

Partea de sonorizare este susținută de sistemul Down Firing, cu două ieșiri a câte 10 W fiecare. Ca și caracteristici de îmbunătățire a sunetului, avem: DTS Studio Sound, DTS Premium Sound și Wallmount Sound Mode. Televizorul beneficiază de un sunet destul de bun, puternic, însă pentru cei ce totuși consideră că ar fi insuficient, aceștia pot opta oricând pentru un sistem Home Cinema.

Având în vedere că discutăm despre un model din 2015, nu mă surprinde să constat că acesta dispune de tuner digital DVB-T, DVB-C. În cazul în care te întrebi la ce te-ar ajuta, ei bine trebuie să știi că nu vei mai fi nevoit să optezi pentru un abonament TV digital pentru a urmări posturile HD. Datorită tunerului digital vei beneficia de aceste posturi chiar dacă ai un abonament de tip analog.

La capitolul conectivitate, televizorul vine echipat cu un portofoliu de conectori destul de bogat: 2 porturi HDMI; un port USB 2.0, Scart, o intrare component, o intrare video composite, o ieșire audio digitală, Slot CI + și bineînțeles Wi-fi Integrat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • smart TV,
  • rezoluţie Full HD
  • diagonală de 121 cm,
  • HDMI,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Display - 8.5
Conectivitate - 8.3

8.4

O alegere Smart

Samsung 48J5200 este un Smart TV, cu o diagonală de 121 cm, ceea ce îl face potrivit pentru livingul tău sau de ce nu pentru un birou.

Vezi detalii
User Rating: 2.99 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.