Samsung 48J5100 – un televizor de calitate

Alegerea unui televizor este la fel de grea ca şi alegerea oricărui alt produs electronic şi electrocasnic, întrucât piaţa ne oferă modele diferite cu tot atâtea varietăţi privind caracteristicile de care dispun. În acest sens este absolut necesar să analizezi ceea ce îţi doreşti de la un televizor în materie de imagine, audio sau de conectori. Dacă doreşti să vizionezi un film la o calitate înaltă şi o audiţie comparabilă cu cea de la cinema, de pe stick sau pur şi simplu de pe unul din canalele TV disponibile, atunci televizorul LED Full HD Samsung 48J5100 ar putea fi o alegere oportună. Dacă te-ai hotărât în privinţa achiziţionării modelului prezentat, trebuie să ştii că are un preţ de aproximativ 3299 lei (verifică preț actualizat) şi poate fi găsit cu uşurinţă în mediul online.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Aspectul exterior ne indică de la început faptul că avem în faţă un televizor modern cu un finisaj de calitate şi o combinaţie pe măsură între culoarea negru şi argintiu a carcasei. Diagonala de 121 cm face ca acest televizor să se potrivească oricărei încăperi oricât ar fi de spaţioasă. Totodată şi vizionarea filmelor sau a diferitelor programe TV va oferi experienţe frumoase. Pentru a-ţi da seama de calitatea imaginii oferite, trebuie să ştii că are o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, dar şi caracteristici superioare pentru a-ţi oferi imagini de calitate. Printre aceste caracteristici putem enumera PQI 200, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus) şi Film Mode.

Poze cu televizorul

Samsung 48J5100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sistemul audio 2CH (Down Firing + Base Reflex) este de asemenea unul calitativ ce oferă, datorită caracteristicilor Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Wallmount Sound Mode, o audiţie similară cu cea din sălile de cinema. Tot pe partea audio, trebuie să ştii că are o ieşire a sunetului (RMS) de 20 W, suficientă pentru ca împreună cu celelalte caracteristici enumerate să răspundă cerinţelor tale în materie de sunet.

Acest televizor LED dispune de tunerele digitate DVB-T şi DVB-C, fapt ce te va scăpa de o grijă în privinţa trecerii doar la sistemul digital în viitorul apropiat. Pe partea de conexiune, vine dotat cu două porturi HDMI, o intrare Scart (RGB) şi o intrare USB ce va permite să redai direct pe televizor fişierele multimedia de pe un memory stick, fără a conecta, de exemplu, PC-ul personal. De asemenea, mai ai la dispoziţie şi un Slot CI+, o ieşire audio digitală (optică), o intrare component şi un mini jack pentru căşti.

Aceşti conectori vor veni în sprijinul tău de fiecare dată când vei dori să te relaxezi şi altfel decât vizionând canalele TV consacrate, prin vizionarea unui film, a pozelor din vacanţă sau a videoclipurilor cu familia. Dacă vei achiziţiona acest TV, trebuie să mai ştii că dispune şi de caracteristicile speciale precum Digital Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, Caption (Subtitle), Channel List USB-Clone, Sports Mode (Basic), Embeded POP, EPG, Game Mode, Teletext (TTX) sau GUI Golden Bridge Lite.

Modelul Samsung este un televizor LED Full HD ce are caracteristici recomandate pentru cei care vor mai mult decât o simplă vizionare la televizor, vor să fie în pas cu tehnologia şi cu moda, acesta fiind un model 2015.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Diagonală mare
  • Sunet de calitate
  • Preţ convenabil

Contra:

  • Lipsa tehnologiei Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.3
Conectivitate - 8.4

8.5

Cu o diagonală generoasă

Samsung 48J5100 este unul dintre modelele ce fac parte din generația cea mai nouă a producătorului și îți asigură o diagonală extrem de generoasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.