Samsung 48HU7500 – televizorul UHD de dimensiuni mai mici

În mod obișnuit, televizoarele cu imagine UHD sunt asociate cu ecranele de mari dimensiuni care creează o experiență ca de cinematograf. Pentru cei care nu au spațiul necesar poziționării unui ecran uriaș sau pur și simplu, își doresc să beneficieze de aceeași calitate într-un ecran ceva mai mic, coreenii de la Samsung propun modelul Samsung 48HU7500. Televizorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 7100 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere că televizorul este UHD și are dotări performante, modelul se adresează utilizatorilor cunoscători care doresc o calitate superioară de la un televizor de dimensiuni ceva mai mici față de cele standard pentru UHD.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Modelul este cel mai mic din seria UHD de la Samsung, apărând ca o miniatură, dacă se poate spune așa, deși beneficiază în continuare de un ecran destul de generos. După cum ne-am obișnuit, televizoarele din serie au suporturi metalice și rame care încadrează ecranele extrem de subțiri. Suportul Aero ridică imaginea și îi oferă aspectul de plutire.

Poze cu televizorul Ultra HD Samsung 48HU7500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul cu diagonala de 121 de cm are o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și afișaj 16:9. Dimensiunile de 1072.7 x 620.8 x 35.5 mm încadrează modelul în rândul celor subțiri.

Tehnologia Color Brilliance redă imagini într-un aspect foarte realist. Tonurile sunt redate extrem de precis, culorile fiind intense și luminoase. Datorită tehnologiei UHD, imaginile sunt de 4 ori mai clare decât în cazul Full HD.

Cum calitatea UHD presupune o procesare avansată a imaginii, televizorul este dotat cu un motor grafic UHD și un procesor performant. Datorită acestor tehnologii, televizorul poate procesa surse UHD la calitate 4k și, în plus, poate procesa imagini de calitate mai slabă, astfel încât să le redea la o calitate apropiată de UHD.

Procesorul lucrează alături de tehnologia Clear Motion Rate pentru a reda cu exactitate și fluență imaginile în mișcare, emisiunile sportive sau filmele de acțiune, putând fi urmărite la un nivel ridicat de detaliu.

Samsung 48HU7500 beneficiază și de tehnologie 3D, astfel încât utilizatorul să beneficieze de un pachet complet de divertisment în propria locuință. Sunetul este unul de calitate, de tip Front Firing și New Waveguide. Ieșirea are 60 W. Sistemul audio este asigurat de tehnologia Dolby MS11.

Procesorul Quad-Core susține în același timp funcțiile smart ale televizorului, făcând posibilă rularea fluidă a aplicațiilor, navigarea pe internet și interacțiunea cu utilizatorul. Mai mult, multitasking-ul nu a fost niciodată mai puternic și mai rapid. Prin funcția Multi-Link pot fi urmărite chiar mai multe ecrane, în același timp. Astfel, utilizatorul poate distribui conținut pe rețelele de socializare, poate căuta informații pe internet sau poate vorbi cu prietenii pe Skype în timp ce urmărește un film sau un serial.

În ceea ce privește controlul, televizorul dispune, pe lângă două telecomenzi performante, și de tehnologiile Motion Control și Voice Interaction. Prin Motion Control, utilizatorul poate controla televizorul prin mișcările mâinilor, iar prin Voice Interaction îi poate da comenzi vocale. În plus, smartphone-ul sau tableta pot fi conectate la televizor pentru distribuirea sau redarea de conținut și pot fi folosite, în același timp, pe post de telecomenzi.

La nivelul conectivității, televizorul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, câte un port Scart, video composite și de component. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu de rețea. Televizorul mai dispune de un tuner digital DVB-T/C/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • extrem de elegant,
  • Ultra HD,
  • 121 cm,
  • 60 w,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • prețul nu este atât de accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 48HU7500 este un Smart TV 3D, cu o diagonală uriașă, ce impresionează prin rezoluția Ultra HD, oferind utilizatorului imagini spectaculoase.

User Rating: 2.91 ( 13 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.