Samsung 48H6500 – televizorul dotat cu de toate

Samsung este un producător recunoscut pentru calitatea televizoarelor sale și atenția acordată, mai ales, imaginii. Modelul Samsung 48H6500 se remarcă prin ecranul generos Full HD și întreaga serie de tehnologii gândite să susțină calitatea imaginilor, indiferent că este vorba de vizionarea în 2D sau 3D. Prețul pentru modelul Samsung este de aproximativ 4500 lei (verifică preț actualizat). Prețul nu este unul chiar mic dar, având în vedere că avem de-a face cu un televizor cu ecran generos ce redă imagini de calitate cărora le asociază funcții smart și 3D, raportul calitate-preț este unul bun.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului este unul extrem de interesant, având un aspect slim oferit, în principal, de rama subțire, iar apoi un suport în formă de X. Televizorul are carcasa alcătuită într-o combinație plăcută de negru și argintiu. Cu dimensiunile de 1075.1 x 628.0 x 63.5 mm, televizorul va umple cu siguranță orice cameră de divertisment.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 48H6500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 121 de cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9 și au o calitate superioară. Datorită tehnologiei avansate Clear Motion Rate de 400 Hz, chiar și imaginile cu mișcare rapidă sunt redate clar, astfel încât filmele de acțiune și emisiunile sportive să pară ca fiind live, în fața utilizatorului. Această tehnologie este posibilă datorită ratei de reîmprospătare îmbunătățite a panoului, vitezei procesorului de imagine și tehnologiei de iluminare de fundal. Funcția Wide Color Enhancer Plus exploatează la maximum scala RGB și redă culorile așa cum au fost gândite să fie văzute.

Tehnologia avansată 3D anulează imaginile remanente și elimină durerile de cap frecvente în cazul vizionării 3D obișnuite. Imaginile redate sunt fluide și realiste, introducând utilizatorul într-o lume cu totul nouă. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari.

Sistemul audio care însoțește imaginile nu putea fi lăsat mai prejos, așa că televizorul este dotat cu un sistem Down Firing și Full Range cu o putere de 20 W. Calitatea sunetului este asigurată de tehnologia Dolby MS10. Printre funcțiile de sunet se numără DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound
și Auto Volume Leveler. Televizorul are un player media integrat.

Procesorul puternic Quad Core face posibilă navigarea pe internet, rularea de aplicații și multitasking-ul. Utilizatorii pot distribui conținut pe rețelele de socializare precum Facebook sau Twitter, urmări filme și seriale online în aplicațiile de streaming precum Netflix sau purta convorbiri cu prietenii pe Skype.

Samsung 48H6500 are drept accesorii două telecomenzi avansate, care prin funcția Motion Control permit introducerea de text sau derularea paginilor la navigarea pe internet sau în Smart Hub. În același timp, televizorul poate fi controlat prin gesturi, recunoscând mișcările mâinilor sau prin comenzi vocale, datorită funcției Voice Control. Nu în ultimul rând, televizorul face recomandări de conținut în funcție de căutarea utilizatorului prin funcția S-Recommendation.

Prin funcția Smart View, conținutul de pe televizor poate fi conectat cu cele de pe smartphone sau tabletă, astfel încât să crească mobilitatea.

Conexiunea la internet se poate stabili prin wireless sau cablu.

Conectivitatea este completată de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte un port pentru component, video composite și Scart. Prin urmare, televizorul se poate conecta ușor la orice player, consolă de jocuri, PC, stick de memorie sau HDD extern. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/C/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 121 cm,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • prețul incredibil de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 48H6500 este un Smart TV 3D cu o diagonală generoasă, ce asigură un raport calitate - preț excelent.

User Rating: 4.05 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.