Samsung 48H6410 – un Smart Tv 3D ce îți transformă livingul

Cei care vor să se bucure de divertisment, filme și jocuri într-un mod cu totul nou, pot face asta foarte simplu, cu ajutorul unui singur televizor. Unul dintre modelele de televizoare Smart din generația 2014, oferite de Samsung, este 48H6410 3D LED. Acest televizor elegant și puternic, oferă o varietate de aplicații deștepte, un control inteligent cu recunoașterea mișcării, și conectivitate Wi-Fi. Este unul dintre cele mai moderne televizoare de 121 cm de pe piață, fiind ideal pentru încăperi spațioase. Pe lângă tehnologia avansată pe care ne-o oferă acest televizor, ne mai putem bucura și de un design slim cu rama albă, care va pune în valoare orice locuință. Prețul acestui televizor este în jur de 4900 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere diagonala generoasă și faptul că vorbim de un model din gama nouă.

Modelul cântărește aproximativ 11,9 kg și se sprijină pe două piciorușe foarte mici, ce îi conferă totuși o stabilitate destul de mare. Bineînțeles că pot fi demontate în cazul în care preferați să aveți televizorul pe un suport de perete. De asemeni este bine de știut faptul că vine la pachet cu două telecomenzi, una clasică și una ce funcționează ca un mouse, astfel că nu veți mai întâmpina probleme legate de faptul că ați uitat unde ați lăsat telecomanda. De acum veți deține controlul mult mai ușor.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 48H6410

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ce face acest televizor să fie Smart? În afară de aplicații, cum ar fi ITV Player, puteți controla acum televizorul exact așa cum doriti, cu un control intuitiv inteligent. În plus, procesorul quad-core crește în mod semnificativ performanța televizorului, cu acces rapid la funcții inteligente și capabilități multitasking. Datorită acestui procesor puternic, Samsung Smart TV oferă o performanță îmbunătățită. Veți observa diferența imediat atunci când navigati pe internet. Cu acest plus de putere, veți avea o experiență mult mai plăcută, cu un timp de așteptare extrem de mic.

Jocurile devin mai interesante – În caz că vă gândiți să investiti intr-o consolă de jocuri, cu acest televizor nu mai este cazul. Modelul Samsung se bucură de o mare varietate de jocuri distractive instantaneu, fără a fi nevoie de nici un hardware suplimentar. Doar descărcati jocul din panou și alegeți metoda de control – telecomanda Samsung, un telefon compatibil, sau controlerul de joc. Puteți explora jocurile folosind noul Smart Hub, unde veți găsi categorii care includ curse, sport, acțiune și jocuri de familie. Cu această funcție, vă veți bucura de mai mult timp petrecut alături de familie și prieteni.

Știm cu toții că cel mai important lucru la un televizor, este calitatea imaginii. Pentru Samsung 48H6410, calitatea imaginii este dată de tehnologiile moderne integrate. Una dintre cele mai spectaculoase tehnologii este Wide Colour Enhancer Plus, care accentuează culorile, astfel încât chiar și cele mai întunecate imagini vă vor permite să vedeți nuantele și să distingeți detaliile. Tehnologia sofisticată Full HD 3D, vă permite să vizionați filme 3D și emisiuni TV, la o rezoluție uimitoare. De asemenea, îmbunătățește calitatea imaginii 3D și vă oferă o vizualizare mai clară și mai captivantă. Cu acest nivel de realism, este clar că nu ați mai avut o astfel de experientă 3D până acum.

Navigarea pe un astfel de televizor este extrem de simplă, astfel incât chiar și cei mai nefamiliarizați cu tehnologia, vor învăța sa-l folosească în doar câtiva pași simpli. Mai ales că Samsung 48H6410 folosește și interacțiunea vocală, așă că puteți controla televizorul doar printr-un cuvânt. De exemplu, dacă vreți să vizionați un film, rostiți cuvântul „find”, urmat de titlul filmului, și apoi de „movie”. Pentru a vizita un site web, pur și simplu rostiți adresa web a acestuia. De asemenea, puteți folosi comanda vocală pentru a afla informații precum vremea, sau pentru a deschide diverse aplicații.

Pe partea de sonorizare modelul vine echipat cu un sistem Down Firing + Full Range cu 2 boxe a câte 10 W, ce redau un sunet clar și precis, astfel că fiecare film sau meci va fi o adevărată încântare.

La capitolul conectivitate, televizorul Samsung încorporează o gamă generoasă, ce reușește să satisfacă chiar și cel mai pretențios utilizator, astfel că vei găsi aici: Slot CI(ce funcționează ca un decodor pentru canalele criptate), 4 porturi HDMI, Scart, 3 porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală, o intrare component și bineînțeles conexiune wireless, că doar vorbim de un Smart TV.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • diagonală de 121 cm,
  • procesor Quad Core,
  • interacțiune vocală,
  • Full HD,
  • Smart TV,
  • 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 48H6410 este unul dintre modelele ce face parte din cea mai nouă gamă Samsung și vine echipat cu cele mai noi și mai complexe funcții.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.