Samsung 48H6240 – televizorul Smart 3D uriaș

Ecranul reprezintă punctul principal de atracție al oricărui televizor, funcțiile suplimentare fiind cele care completează experiența. În cazul modelului Samsung 48H6240, producătorul coreean a preferat să asocieze unui ecran uriaș și performant o sumedenie de funcții smart și 3D, astfel încât utilizatorii să beneficieze de calitate la cel mai înalt nivel indiferent de activitatea pe care o desfășoară. Prețul pentru acest model este de aproximativ 3300 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere tehnologiile avansate de care dispune și calitatea ecranului, prețul este unul corect.

Acest televizor poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul liniar minimalist este dus la extremă prin rama subțire de-abia vizibilă și rafinamentul ridicat oferit de suportul metalic. Ecranul deja uriaș pare și mai mare, vizibilitatea atingând nivelul maxim. Aspectul său este de o eleganță și un rafinament aparte și cu siguranță se va potrivi unei locuință modern amenajate.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 48H6240

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul uriaș LED Full HD are o diagonală de nici mai mult, nici mai puțin de 121 cm și o rezoluție 1920 x 1080 pixeli. Imaginile de calitate și claritate superioare sunt redate în aspect 16:9. Claritatea imaginilor este asigurată de tehnologiile avansate Clear Motion Rate și HyperReal 3D Engine. Clear Motion Rate aduce claritate chiar și imaginilor în mișcare rapidă, nivelul de detaliu fiind unul ridicat. Tehnologia 3D asigură o experiență realistă, utilizatorul fiind introdus într-o lume cu totul nouă. În plus, rezoluția mare poate fi combinată cu un player Blu-Ray 3D pentru o experiență specială.

În ceea ce privește performanța, Samsung 48H6240 se remarcă în primul rând procesorul puternic cu patru nuclee. Acesta oferă fluiditate în navigarea pe internet, în interacțiunea cu utilizatorul și chiar și în cazul multitasking-ului. Timpii de așteptare extrem de mici oferă utilizatorului o vizualizare mai confortabilă și mai îndelungată.

Aplicația Smart View 2.0 crește mobilitatea și face totul mai simplu permițând redarea conținutului TV pe smartphone sau tabletă. În același timp, dispozitivele pot fi folosite drept telecomenzi pentru televizor.

Conexiunea la internet aduce distracția la un alt nivel prin posibilitatea vizionării online a filmelor, serialelor și emisiunilor preferate, accesării platformei YouTube, navigării pe pagini Web sau rulării de aplicații. Tehnologia Wi-Fi integrată face totul extrem de simplu.

Pentru a păstra calitatea superioară și la nivelul sunetului, coreenii au dotat modelul cu tehnologia Dolby MS10. Aceasta este completată de DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1. Ieșirea sunetului se face prin două boxe de 10 W, sunetul rezultat fiind clar și puternic.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul permite asocierea cu orice tip de player extern (DVD sau Blu-Ray), consolă de jocuri sau PC datorită celor 4 porturi HDMI. Cele 3 porturi USB 2.0 permit redarea fișierelor multimedia de pe orice stick de memorie sau hard-disk extern. Fotografiile și videoclipurile din vacanță sau muzica preferată pot fi, astfel, redate la un alt nivel pe ecranul uriaș. Televizorul mai dispune de o ieșire audio digitală, o intrare Scart și o intrare video composite. Bineînțeles, televizorul vine și cu un Tuner TV digital DVB-T, DVB-C, ce permit utilizatorului să se bucure de posturile în format HD fără a mai avea nevoie de acel receiver atât de inestetic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • preț decent,
  • 121 cm,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 48H6240 este un Smart TV 3D cu o diagonală extrem de generoasă, ce se va potrivi unui living spațios, oferind utilizatorului adevărate clipe de relaxare.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Am comandat si eu acest tv de pe emag la pretul de 2499 , mometan mi se pare bun , pret decent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.