Samsung 48H5500 – un Smart TV de 121 cm

Televizorul Smart LED Samsung 48H5500 vine cu o diagonală de 48 de inch, respectiv 121 cm, o rezoluţie Full HD şi abilităţi de interacţionare cu utilizatorul de ultimă generaţie. Garanţia acestui produs este oferită de producător pentru 24 de luni, însă există posibilitatea prelungirii garanţiei. Preţul televizorului este de aproximativ 3900 lei (verifică preț actualizat) și aduce cu sine un produs foarte bine dezvoltat, bazat pe calitatea imaginii şi pe procesorul puternic, pe conectarea dintre dispozitive prin intermediul celor mai moderne aplicaţii şi pe conexiunea la internet.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Acest model de televizor din seria anului 2014 are un design elegant cu rame de culoare neagră, foarte subţiri, care oferă o imagine foarte plăcută, cu un contrast ideal şi un unghi de vizualizare foarte mare. Standul care suportă televizorul este unul de culoare neagră şi formă dreptunghiulară. Acest Smart TV poate fi conectat la internet wireless şi oferă o gamă largă de aplicaţii disponibile gratuite care pot fi downloadate în Smart Hub, soft-ul care integrează toate aplicaţiile existente pe acest dispozitiv.

Poze cu televizorul Smart Samsung 48H5500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Caracteristicile televizorului sunt demne de aprecieri, ecranul având o rezoluţie de 1920 x 1080, un aspect al imaginii de 16:9. Tehnologia utilizată în redarea unor culori vii şi clare sunt Clear Motion Rate 100 Hz, Mega DCR, Wide Color Enhancer Plus şi Film Mode.

Sistemul audio al televizorului Samsung 48H5500 este compus din cele două difuzoare a câte 10 W, fiind unul de tip Down Firing + Full Range. Tehnologiile utilizate pentru un sunet clar şi impunator sunt Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 şi Auto Volume Leveler. Cu ajutorul tuner-ului digital, acest televizor nu necesită instalarea unui receiver separat pentru a putea viziona canalele digitale. Tuner-ul digital este de tip DVB-T şi DVB-C.

Conexiunea la retea se poate face cu ajutorul cablului Ethernet RJ-45 sau prin Wi-Fi. Conexiunea la Wi-Fi se face foarte uşor, accesând meniul televizorului şi urmând paşii pe care acesta îi oferă pentru introducerea datelor de identificare şi setările avansate. După ce conexiunea s-a realizat cu succes, utilizatorul are acces la aplicaţiile regăsite în Smart Hub, prin intermediul Samsung Apps, online store care poate fi găsit şi pe smartphone-urile Samsung.

Modelul de faţă dispune de abilitatea de a împărtăşi date, fişiere media şi imagini cu alte dispozitive smart prin intermediul funcţiei All-Share, Screen Mirroring şi Samsung Smart View, fără a fi nevoie de instalarea unor cabluri sau drivere. Procesorul quad core al televizorului oferă utilizatorului un web browser cu un timp de răspuns foarte bun, care nu se blochează şi oferă o interfaţă fluidă.

Din punct de vedere al conectivităţii prin cablu, acest televizor oferă o ieşire audio optică digitală pentru conectarea unui sistem audio sau a unor boxe, două intrări USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, o intrare SCART RGB şi 3 porturi HDMI. Greutatea dispozitivului de 12.4 kg este relativ mare, însă acesta poate fi manevrat în așa fel încât să fie amplasat pe un perete cu ajutorul unui stand de perete. Acesta poate fi un stand produs de Samsung sau un stand din categoria VESA.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • 121 cm,
  • HDMI

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 48H5500 este ideal pentru iubitorii de tehnologie ce vor să-și doteze livingul cu un televizor ce are o diagonală generoasă.

User Rating: 2.49 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.