Samsung 48H5203 – televizorul Smart Dual Core

Televizorul Samsung 48H5203 este un model din 2014 care aduce realismul la un nou nivel. Datorită ecranului Full HD performant și sistemului audio de calitate, televizorul oferă o experiență completă de vizionare, iar prin funcțiile Smart distracția atinge un nou nivel. Televizorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere dimensiunile și calitatea ecranului, precum și existența funcțiilor Smart, televizorul este unul foarte atractiv. Procesorul putea fi ceva mai performant pentru a se evita lag-ul apărut pe alocuri, dar este de remarcat, chiar și așa, faptul că Smart Hub oferă acces la mii de aplicații pe care le poate rula la un nivel decent.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul televizorului este minimalist, modelul fiind complet negru și având linii fine și subțiri. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară. Ecranul este încadrat de o ramă subțire, ceea ce crește vizibilitatea și oferă, în același timp, o notă elegantă. Televizorul are dimensiunile de 1083.2 x 637.8 x 90.9 mm și o greutate de 9 kg, fiind destul de mare dar, în același timp, ușor.

Poze cu televizorul Smart Samsung 48H5203

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul LED are o diagonală de 121 de cm și rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9 și sunt pline de viață.

La realismul imaginilor contribuie o serie întreagă de tehnologii, printre care motorul HyperReal și  tehnologiile Wide Color Enhancer și Clear Motion Rate de  100 Hz. Tehnologia Wide Color Enhancer contribuie la redarea culorilor exact așa cum au fost gândite să fie văzute. Acest lucru este posibil datorită faptului că tehnologia acoperă un spectru tonal amplu. Tehnologia Clear Motion Rate de 100 Hz elimină blur-ul și dezvăluie detalii dintre cele mai mărunte din cadrele aflate în mișcare. Efectele se văd cel mai bine asupra emisiunilor sportive și filmelor sau jocurilor de acțiune.

Samsung 48H5203 mai pune la dispoziția utilizatorului o serie de moduri de vizionare care ajustează automat setările de sunet și de imagine la tipul de conținut vizionat. De exemplu, modul Fotbal evidențiază verdele ierbii și culorile stadionului și, în plus, accentuează pe rând sunetele relevante de pe parcursul meciului. În momentul potrivit se vor auzi mai bine uralele din tribune, vorbele comentatorilor sau sunetele de pe teren. Printre modurile de vizionare disponibile se mai numără modurile Game, Film sau Natural.

Sistemul audio are o putere de 20 W, iar difuzoarele beneficiază de propagare descendentă. La baza sunetului de calitate se află tehnologia Dolby MS10. Sunetul este bogat și clar, acoperind o gamă largă de frecvențe. Televizorul dispune de un player media integrat și poate reda muzică direct de un stick USB.

Datorită funcțiilor Smart, televizorul oferă posibilitatea conectării la internet prin Wi-Fi sau cablu. Prin urmare, utilizatorul poate naviga în browser, rula aplicații sau posta pe rețelele de socializare. Interfața Smart Hub este una prietenoasă, fiind intuitivă și oferind timpi reduși de așteptare.

Fiind un model de mijloc, conectivitatea nu este cea mai ofertantă, dar face totuși posibile conexiunile standard. Televizorul dispune de 2 port-uri HDMI și câte un port USB, Scart, video composite și component. De asemenea, televizorul dispune de un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite vizionarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • Smart TV,
  • Full HD
  • 121 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 48H5203 este un Smart TV cu o diagonală suficient de mare, încât să satisfacă chiar și păreri ceva mai pretențioase.

User Rating: 2.62 ( 23 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.