Samsung 48H5000 – televizorul mid-range simplu

În ultima vreme, piața televizoarelor a fost invadată de modele dintre cele mai diverse, majoritatea acoperind cerințele utilizatorilor pasionați de gadget-uri. Pentru cei mai puțin interesați de detaliile Smart sau 3D și care preferă un televizor cât mai simplu, dar care să beneficieze de o imagine de calitate superioară, modelul Samsung 48H5000 merită atenția. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3300 lei (verifică preț actualizat). Bineînțeles, la acest preț pot fi găsite chiar și variante cu funcții Smart, dar cu ecrane mult mai mici.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului este minimalist, modelul fiind disponibil pe negru și având un aspect slim elegant. Pentru o experiență de vizionare excelentă, ecranul este încadrat de o ramă foarte subțire. Aspectul general este unul foarte calitativ. Având dimensiunile de 1076.7 x 626.6 x 65.2 mm, televizorul va umple cu siguranță camera în care se află de imagini spectaculoase.

Poze cu televizorul Samsung 48H5000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum era de așteptat, ecranul LED reprezintă punctul forte al televizorului. Acesta are o diagonală de 121 de cm și rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9 și au o calitate foarte ridicată, beneficiind de culori strălucitoare care își păstrează în același timp un grad ridicat de realism.

Una dintre tehnologiile care stau la baza imaginilor de calitate este tehnologia Wide Color Enhancer. Aceasta redă culorile exact așa cum au fost gândite să fie văzute, ocupând un spectru tonal amplu. Pentru imaginile în mișcare care de obicei oferă probleme, tehnologia Clear Motion Rate de 100 Hz elimină blur-ul și aduce în lumină detalii nemaivăzute din emisiunile sportive sau filmele de acțiune.

Pentru ca toate aceste tehnologii să fie exploatate la maximum, televizorul oferă utilizatorului o serie de moduri de vizualizare care ajustează automat setările în funcție de tipul de conținut vizionat. Spre exemplu, modul Fotbal evidențiază verdele ierbii și culorile stadionului și, în plus, accentuează pe rând sunetele relevante. Astfel, la momentul potrivit se vor auzi mai bine uralele din tribune, vorbele comentatorilor sau sunetele de pe teren. Experiența rezultată este mai apropiată de cea live. Alte moduri disponibile sunt Game, Film sau Natural.

Sistemul audio este de tip Down Firing și Full Range. Ieșirea se face prin două difuzoare de 10 W, iar sunetul rezultat este unul bogat, puternic și clar. Tehnologia de la baza sistemului audio este Dolby Digital Plus/Pulse. Televizorul dispune de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick.

Fiind un model de mijloc, conectivitatea nu este cea mai ofertantă, dar face totuși posibile conexiunile standard. Samsung 48H5000 dispune de 2 port-uri HDMI și câte un port USB, Scart, video composite și de component. Prin urmare, televizorul poate fi folosit și pentru a reda conținut de pe un PC, laptop, stick sau player Blu-Ray. În același timp, televizorul se poate conecta la console de joc și beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite vizionarea programelor digitale fără a mai necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 121 cm,

Contra:

  • nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Televizorul Samsung 48H5000 de față se adresează persoanelor care caută modele simplu de utilizat, cu imagine de calitate, fără funcții Smart.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.