Samsung 46H7000 – un Smart TV interactiv de 116 cm

Samsung, producătorul care scoate anual mai multe televizoare cu LED-uri decât orice altă companie, a reuşit să creeze un nou model ce ne-a lăsat cu gura căscată, din seria H7000, senzaţional din punct de vedere vizual, cu Full HD, activ 3D şi monitor ultra subţire. Este vorba despre modelul Samsung 46H7000. Designul este punctul forte al acestui televizor, eleganţa superfină, monitorul imens cu diagonală de 116 cm, panou 1080p Full High Definition, are toate atributele de bază pentru a fi un televizor de top. În momentul de faţă preţul televizorului este de 6000 lei (verifică preț actualizat), un preţ corect pentru caracteristicile de ultimă generaţie pe care le are.

Acest model mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 46H7000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere a imaginii, este dotat cu un procesor pentru optimizarea întregului spectru de culori (Wide color Enhancer Plus), un filtru de panou pentru reducerea reflexiilor de lumina ambientală; are un negru profund cu ajutorul funcţiei (Ultra Clear Panel); posibilitate de a rula programele TV dar şi alte materiale video de tip DVD; o frecvenţa 800Hz destul de rapidă pentru rata de scanare a luminii de fundal (astfel imaginile sunt scanate pt a nu fi neclare sau murdare în tipul scenelor de acţiune rapidă, cum ar fi evenimentele sportive, filmele de acţiune sau jocurile)şi nu în ultimul rând un proces de ajustare de contrast dinamic (micro Dimming Ultimate) care dublează funcţia micro Dimming pe care o găsiţi la toate tipurile de televizoare Samsung cu LED-uri pentru cele mai bune reglări de imagine cu rezultate în claritate uimitoare, detalii şi culori intense, devenit un punct de de referinţă în industria televizoarelor HD cu LED-uri.

În ceea ce priveşte caracteristicile 3D, televizorul Samsung UE46H7000, promite să furnizeze cele mai surprinzătoare şi eficiente efecte pentru a crea senzaţii şi emoţii puternice în timp ce priviţi un film sau o emisiune TV 3D. În pachetul televizorului veţi găsi şi două perechi de ochelari 3D compatibili.

Alte caracteristici remarcabile ale acestui model Samsung, sunt funcţiile Smart TV şi Smart Hub care împart ecaranul într-o sursă de aplicaţii inepuizabile, pe care le puteţi accesa direct de pe TV, cum ar fi Facebook şi Twitter, YouTube şi BBC player, puteţi chiar să faceţi video-conferinţe sau să apelaţi la distanţă prin Skype, totul printr-un simplu click pe monitor. Televizorul are chiar un webcam integrat de 5MB (similar aparatelor foto de pe telefoanele mobile) pe care îl puteţi folosi pentru video-conferinţe şi discuţii la distanţă cu familia sau cu prietenii, direct din faţa televizorului.

S-Recomandarea este încă o funcţie de nouă generaţie încorporată de televizoarele Samsung, care prezice ingenios preferinţele voastre în materie de filme, web sau aplicaţii în funcţie de câteva caracteristi date astfel încât se transformă în consilierul vostru personal în online.

Televizorul Samsung 46H7000 va oferă, de asemenea, posibilitate de transmitere completă de fişiere media digitale pe televizor: prin stick-uri USB, dvd-playere, camere digitale, PC-uri, laptop, smart phones (cum ar fi noul Galaxy III) sau tablete (cum ar fi i-Pad 3) şi se subînţelege,că are WiFi integrat. Ca şi cum toate astea nu ar fi destul, puteţi controla televizorul cu ajutorul vocii, a degetelor, a gesturilor şi poate chiar să recunoască persoane, astfel puteţi intra în contul vostru de Facebook sau Twitter doar scanându-vă fără să fie nevoie să treceţi parola în mod manual.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • 3D,
  • sonorizare bună

Contra:

  • prețul nu este atât de accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 46H7000 este un Smart TV 3D din generația nouă a producătorului corean, ce te va fascina atât prin designul său spectaculos, cât și prin imaginile de o claritate impecabilă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.