Samsung 46F8000 – televizorul cu telecomandă interactivă

Multe dintre modelele de televizoare produse chiar și în urmă cu un an par a fi deja uitate în favoarea celor mai noi modele. Totuși, mulți dintre utilizatori vor găsi în modelele din 2013 opțiuni atractive raportate la calitate și preț. Un astfel de model este Samsung 46F8000, un televizor care se remarcă prin design, calitatea materialelor din care este fabricat și dotările tehnice. Prețul pentru modelul Samsung este de aproximativ 6000 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de piperat pentru buzunarul unui utilizator obișnuit, însă acest tip de TV se adresează unei game de utilizatori ce își dorește o diagonală generoasă completată de funcții Smart și 3D.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Televizorul are un design dintre cele mai minimaliste, fiind extrem de subțire și având o ramă aproape invizibilă. Televizorul are o grosime de doar 34.9 mm, fiind unul dintre modelele cele mai subțiri de pe piață. Televizorul are finisaj metalic, iar marginile nu au mai fost rotunjite. Televizorul are un suport metalic cromat în formă de arc, ceea ce îi oferă eleganță și rafinament. În același timp, este important de acordat atenție mesei sau spațiului pe care va fi poziționat televizorul, acesta necesitând un spațiu destul de larg pentru a-și păstra echilibrul.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 46F8000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are o diagonală de 116 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Samsung își ia întotdeauna în serios angajamentul față de calitatea imaginii, așa că, în cazul de față a dotat televizorul cu o serie de tehnologii care să asigure o imagine impecabilă. Una dintre aceste tehnologii este Micro Dimming Ultimate, care asigură un contrast ridicat. Tehnologia Clear Motion Rate ajută la redarea detaliată a imaginilor în mișcare, fără blur, iar tehnologia  Wide Colour Enhancer Plus susține redarea culorilor așa cum au fost gândite să fie văzute. Pentru a corela toate aceste tehnologii, Samsung oferă funcția de vizionare inteligentă prin care imaginile sunt optimizate în funcție de tipul de conținut vizionat. Unghiurile de vizualizare ar fi putut fi mai bune.

Tehnologia 3D asociată este una standard, dar care completează satisfăcător pachetul de activități ce pot fi desfășurate pe televizor. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D care sunt, totuși, mai slabi decât cei oferiți de Panasonic sau Sony. Dar, datorită faptului că televizorul aderă la standarde universale, ochelarii pot fi schimbați cu cei ai altor branduri.

Sistemul audio este de tip Down Firing și Full Range și folosește două difuzoare cu putere de 10W. Difuzoarele sunt dotate cu subwoofer, pentru efecte mai bogate. La nivelul funcțiilor Smart, televizorul beneficiază de un procesor care asigură conectarea la internet, rularea de aplicații și o interfață prietenoasă și fluidă. În Smart Hub se găsesc aplicații pentru orice tip de conținut și o varietate de activități, de la ascultat muzică la urmărit filme sau seriale online, jocuri etc.

Un punct forte al interfeței interactive este telecomanda multifuncțională. Aceasta este subțire, ergonomică și permite un control rafinat. Astfel, telecomanda este prevăzută cu butoane obișnuite, dar și cu un touchpad care permite controlul tactil și un microfon pentru controlul vocal. Samsung 46F8000 poate fi, astfel, controlat fără a mai fi nevoie de părăsirea canapelei și pare că este atent la toate dorințele utilizatorului pentru a le îndeplini.

La nivelul conectivității, televizorul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte unul pentru rețea, Scart, component și video composite. Conexiunea la internet se poate face prin cablu sau Wi-Fi. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/C/S2, ce te va ajuta să urmărești posturile în format HD, fără a mai fi nevoie să optezi pentru un abonament special în acest sens.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 116 cm,
  • Smart TV 3D,

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 46F8000 este un Smart TV 3D, cu o diagonală suficient de mare încât să asigure clipele de relaxare dorite, chiar și de către cei mai pretențioși.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Am achizitionat aceasta dezamagire de tv, am un alt model de matura cu el pe jos. In 2013 doar Sony 905A, se lupta, pe 2014 nu are rival. Setarile avansate de culoare, sunt dificile, si am alocat aproape 10 zile de teste si analize avansate. Am ajuns la setari ok, tv este o mare realizare, panel nativ in 200 hz, nu exista pixeli defecti, 3d-ul este ok, 1000 cmr-ul, adica palpaire de led. Aceste modele, sunt varf de gama, nu se fabrica cu diferente est vs vest, ca la alte serii Samsung. Nu pot sa am decat o dezamagire ca panelul nu este calibrat din fabrica ca la modelul cel vechi, toto serie de top, acesta permite multe setari avansate. In teste e mai rapid ca sony905A, dar din testele personale an dezactivat prelucrarile digitale, micsorand lagul.
    Recomand achizitia la un pret ok, e un tv bun, inca uhd-ul nu este inca inradacinat in piata. Il recomand, in diagonala potrivita celor pasionati de imaginea perfecta, nu redata doar de pe media player, in m2ts si sunt dispusi sa plateasca o calitate premium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.