Samsung 46F7000 – Smart TV 3D cu cameră WEB inclusă

Se apropie sărbătorile și vrei să îți faci un cadou interesant? Ce părere ai de un Smart TV cu o diagonală impresionantă, ce te-ar putea transpune într-o lume tridimensională cu fiecare film urmărit? Modelul Samsung 46F7000 ar putea fi o alegere excelentă pentru livingul tău. Poate fi achiziționat cu un preț de aproximativ 4990 lei (verifică preț actualizat), un preț ce mulți l-ar putea considera piperat, dar ținând cont de diagonala sa și de calitățile sale atunci cu siguranță este justificabil.

Din punct de vedere al designului, televizorul se prezintă incredibil de bine, vorbim de un model futurist, ce cu siguranță impresionează chiar și pe cel mai pretențios utilizator. Rama ce încadrează imaginea este extrem de subțire, aproape insesizabilă chiar, iar panoul este și el foarte îngust, astfel că aceste detalii nu vor face decât să pună în valoare ecranul. Televizorul Samsung, ce face parte din seria 7, denotă rafinament și lux, reușind să aducă un plus de eleganță oricărei locuințe. Suportul metalic are un aspect foarte interesant, dar totuși poate fi demontat în cazul în care vă gândiți că ar da mai bine suspendat pe un perete.

Poze cu televizorul Smart 3D TV Samsung 46F7000

Samsung 46F7000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Samsung este un model 3D lansat la începutul lui 2013, ce oferă o diagonală de 116 cm, cu o imagine Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de o calitate rafinată a imaginii. Caracteristicile Wide Color Enhancer Plus, Clear Motion Rate 800, Digital Noise Filter, 3D HyperReal Engine și Micro Dimming contribuie la o experiență a vizionării mult mai plăcută. Vă veți bucura de o claritate excepțională, cu un zgomot de imagine redus, dar și cu un aspect mult mai natural, culori mult mai vii, mai aproape de cele reale.

Experiența video este îmbogățită de sonorizarea 3D Sound, ce încorporează 2 boxe a câte 10 W fiecare. Caracteristicile ce susțin claritatea vocilor, dar și profunzimea sunetului, sunt: Auto Volume Leveler, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 + Digital Out și Dolby Pulse. Chiar dacă preferați să urmăriți filmele la un volum mai mare, sunetul nu va fi distorsionat.

În ceea ce privește conectivitatea, producătorul corean echipează televizorul extrem de bine, cu: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, o intrare Scart, o intrare video composite, o ieșire audio digitală, Slot CI,  minijack căști și bineînțeles wireless. Având în vedere că vorbim de un Smart TV, este musai să știți că veți avea acces la un portal de aplicații foarte bogat și variat, adaptate pentru fiecare membru al familiei. Cu noul Smart Hub de la Samsung, distracția va căpăta noi dimensiuni. De acum veți putea partaja pozele preferate cu prietenii pe Facebook sau Twitter.

Televizorul Samsung 46F7000 este un model cu adevărat special, ce asigură nenumărate beneficii utilizatorului, printre care și prezența caracteristicilor Smart Interaction versiunea 2.0. Încorporează o cameră WEB, ce poate recunoaște fața utilizatorului, funcție ce facilitează discuțiile cu cei dragi pe Skype. De asemeni veți putea controla televizorul atât vocal, cât și prin mișcări.

Televizorul are o greutate de 15,7 kg, justificată prin diagonala sa generoasă și un consum de 71 W, ce nu va face să crească prea mult factura cu electricitatea. Televizorul vine la pachet cu 2 perechi de ochelari 3D, pentru a vă putea delecta cu jumătatea voastră la un film bun.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design avangardist,
  • SMART TV,
  • 3D,
  • diagonală generoasă,
  • Full HD,
  • conexiune wireless

Contra:

  • prețul nu este chiar la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 46F7000 este un Smart TV 3D cu cameră WEB inclusă, ce poate fi controlat prin mișcări sau comenzi vocale. Experimentează efectul de cinema din propriul living.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.