Televizor Smart 3D LED Samsung 46F6400

Te gândeşti să-ţi transformi livingul într-o sală de cinema şi nu te poţi decide asupra unui model de TV? Noi îţi propunem o variantă excelentă, televizorul Samsung 46F6400, un Smart TV 3D, ce vine la un preţ de aproximativ 3500  lei (verifică preț actualizat), un preţ care nu este tocmai la îndemana oricui, însă propun să vedem totuşi dacă îşi merită sau nu acest preţ.

Din punct de vedere al designului, Samsung 46F6400, are un aspect plăcut şi vine pe o nuanţă argintie, ce îi conferă o eleganţă aparte. Piciorul este în formă de X şi poate fi înlăturat în cazul în care vreţi să îl montaţi pe perete.

Poze cu televizorul Samsung 46F6400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 46F6400 este un Smart TV 3D, cu o diagonală destul de generoasă, de aproximativ 116 cm şi o rezoluţie Full HD, de 1920 x 1080. Acum beneficiaţi şi de nenumărate funcţii şi aplicaţii inedite, pentru a lărgi orizontul divertismentului.

În ceea ce priveşte performanţele imaginii, acestea sunt asigurate de caracteristicile: 3D HyperReal Engine, Natural Mode Support, Digital Noise Filter, Film Mode, Clear Motion Rate 200, Wide Color Enhancer Plus, pentru ca utilizatorul să se bucure de claritate, culori vii şi cât mai reale.

Experienţa vizuală, bogată, intensă şi clară, este îmbunătăţită de sistemul audio Down Firing + Full Range, ce utilizează 2 boxe de 10W, cu următoarele caracteristici: DTS Studio Sound, Auto Volume Leveler, DTS Premium Audio 5.1, 3D Sound, Dolby Digital Plus / Pulse.

Pe partea de conectivitate, Samsung 46F6400 se prezintă foarte bine, dispune de: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, wireless ready, SCART, Slot CI+, intrare component, intrare video composite, o ieşire audio digitală şi minijack pentru căşti. În preţ sunt incluse şi două perechi de ochelari 3D SSG-5100GB, ce vă asigură confort pe parcursul vizionării filmelor 3D.

Pro

  • Smart TV 3D,
  • design plăcut,
  • HDMI,
  • port Wi-Fi integrat

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Bun

Samsung 46F6400 este un Smart TV 3D ce oferă nenumărate funcţii şi aplicaţii, pentru ca divertismentul să capete un nou sens, pentru fiecare utilizator.

User Rating: 3.01 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.