Samsung 46F5500 – un Smart Tv cu o diagonală de 116 cm

De când televizoarele LED ne-au invadat casele, am început să ne dorim treptat și o diagonală cât mai mare, care să ne ofere în propriul living relaxarea unei săli de cinema. Unul dintre aceste modele este și televizorul Samsung 46F5500, ce vine la un preț de aproximativ 3300 lei (verifică preț actualizat), un preț nu tocmai la îndemâna oricui, dar cu siguranță diagonala generoasă și funcțiile sale au avut un cuvânt de spus în acest sens.

Din punct de vedere al designului, televizorul se bucură de un aspect elegant și modern. Rama ce încadrează imaginea este foarte subțire, făcând-o să pară mult mai mare. Televizorul se sprijină pe un picior interesant în formă de X, pe care îl puteți demonta, în cazul în care nu vă place sau în cazul în care vreți să îl suspendați pe un perete.

Poze cu televizorul Samsung 46F5500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 46F5500 este un Smart TV din gama lansată de producătorul corean în 2013, prin urmare vă veți bucura de cele mai noi funcții. Are o diagonală generoasă de 116 cm și oferă imagini Full HD, ce încorporează caracteristici precum: HyperReal Engine, Digital Noise Filter, Wide Color Enhancer Plus, Natural Mode Support, Clear Motion Rate 100, Film Mode. Acestea ajută la claritate, totodată reduc zgomotul de imagine și oferă o cromatică păcută cu imagini cât mai naturale.

În ceea ce privește sunetul televizorul dispune de un sistem Down Firing + Full Range, cu două boxe de câte 10 W. Caracteristicile DTS Studio Sound, Dolby Digital Plus / Pulse, DTS Premium Audio 5.1 asigură un sunet clar și puternic, chiar și la un volum dat mai tare. Având în vedere că discutăm de un televizor de ultimă generație, este evident că vine cu tuner digital DVB-T, DVB-C, ce permite vizionarea posturilor HD fără a mai avea nevoie de acel receiver de la furnizorul de servicii de televiziune.

Pe partea de conectivitate, pot spune că stă foarte bine la acest capitol: wireless ready, pentru care va mai trebui să achiziționați un adaptor, 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, SCART, intrare component, și Slot CI. Având în vedere că Samsung 46F5500 este un Smart TV, este bine de știut că vine și cu o serie de aplicații, ce periodic primesc update-uri. Are o greutate de 12,5 kg, ceea ce înseamnă că nu este tocmai ușor de mutat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • design plăcut,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • diagonala de 116 cm

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design - 96%
Imagine - 93%
Conectivitate - 95%

95%

Samsung 46F5500 este un Smart TV, cu o diagonală generoasă, ce oferă momente de relaxare incredibile petrecute în fața televizorului.

User Rating: 4.43 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.