Televizor LED Samsung 46F5300

Tehnologia a pătruns uşor uşor în vieţile noastre, uşurându-ne munca tot mai mult şi totodată oferindu-ne momente extrem de plăcute prin funcţii şi aplicaţii la care nu visam până acum ceva timp. În ceea ce priveşte televizoarele, cu toţii ne dorim produse cât mai reuşite, cu imagini cât mai clare.

Unul din televizoarele care mie mi-a plăcut foarte mult este Samsung 46F5300, ce vine la un preţ de aproximativ 2800 lei (verifică preț actualizat), destul de decent dacă îl raportăm la dimensiunea sa şi la specificaţiile sale. În ceea ce priveşte design-ul s-a mers pe eleganţă şi simplitate. Rama subţire încadrează imaginea perfect, iar piciorul poate fi folosit ca şi suport pentru televizor sau totodată poate fi detaşat cu uşurinţă pentru ca televizorul să fie montat pe perete.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul LED Samsung 46F5300

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 46F5300 este un Smart Tv cu o diagonală de 116 cm şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080. Datorită caracteristicii Samsunag Wide Color Enhancer Plus imaginea este vizibil îmbunătăţită, culorile sunt mult mai vii şi mai naturale, ceea ce va face ca timpul petrecut în faţa televizorului să fie mult mai plăcut şi mai relaxant.

Aplicaţiile acestui televizor vor fi pe placul întregii familii: pentru cei mici a fost creată funcţia Kids, ce le va servi nu doar să se distreze, ci şi în scop educativ; adulţii se pot delecta cu antrenamente de fitness, pot comunica pe Skype sau pot naviga pe web după bunul plac. Nicicând nu a fost mai simplu să vizionaţi filmele sau să rulaţi pozele şi muzica dorită, dar acum prin tehnologia Connect Share Movie, acest lucru este posibil.

Samsung 46F5300 vine cu un sistem audio Down Firing + Full Range, ce utilizează două boxe de 10W, ce au ca şi caracteristici: Dolby Digital Plus, Auto Volume Leveler, DTS Premium Audio 5.1, DTS Studio Sound şi
Dolby Pulser, ce ajută la dezvoltarea unui sunet mult mai clar şi mai puternic. Ţin să precizez de asemeni că are şi un tuner digital încorporat, însă nu este ceva nou, toate Smart TV-urile au aşa ceva.

Pe partea de conectori se prezintă cu destul de multe porturi, precum: 2 intrări USB 2.0, o intrare video composite, o intrare SCART, 3 porturi HDMI, o ieşire audio digitală şi minijack pentru căşti. Având în vedere că discutăm de un LED puterea consumată este destul de mică, de doar 62 W, ceea ce face să se simtă diferenţa la factura de energie elctrică. Pe lângă toate funcţiile enumerate mai sus vă invit să descoperiţi altele noi pe care să le testaţi şi cu care să vă delectaţi la voi acasă.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Smart Tv,
  • HDMI,
  • funcţii pentru întreaga familie
  • browser internet
  • Full HD

Contra:

  • nu are încorporat stick wireless

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Deşi uneori anumite produse ni se par scumpe, în momentul în care descoperim caracteristicile produsului respectiv, ajungem la concluzia că îşi merită fiecare bănuţ. Prin urmare aşa se întâmplă şi cu televizorul Samsung 46F5300. Dacă aparent ni se pare scump, la o privire atentă descoperim că acest produs ne revoluţionează casa şi viziunea noastră legată de avansarea tehnologiei.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.