Televizor LED Samsung 46F5000

Crezi că un televizor modern cu o diagonală generoasă s-ar încadra perfect în sufrageria ta, dar încă nu te-ai decis asupra unui model? Ei bine cei de la Samsung vin în sprijinul tău cu cea mai nouă gamă de televizoare, din care face parte şi modelul Samsung 46F5000, un televizor cu o diagonală de 116 cm, ce sugerează simplitate şi bun gust.Preţul acestui televizor este de aproximativ 3700 lei (verifică preț actualizat), un preţ ce nu este tocmai la îndemâna oricui, dar pentru că discutăm de un televizor de ultimă generaţie, este destul de normal acest lucru.

Poze cu televizorul Samsung 46F5000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 46F5000 este un televizor cu o diagonală de 116 cm, ce are o rezoluţie Full HD, de 1920 x 1080. Televizorul este unul clasic, ce oferă condiţii optime pasionaţilor de sport sau iubitorilor de filme. Diagonala generoasă le va oferi cele mai bune imagini, pentru ca momentele de relaxare să fie de neuitat.

Imaginea utilizează caracteristici precum: Digital Noise Filter(se ocupă cu eliminarea „zgomotului” de imagine, Natural Mode Support(pentru o imagine mai naturală), Film Mode(pentru o optimizare automată a imaginii), Wide Color Enhancer Plus( pentru un plus de culoare) şi Clear Motion Rate 100(pentru imagini mai clare).

Sunetul este asigurat de sistemul Down Firing + Full Range cu 2 boxe de 10W, ce utilizează caracteristici precum: Dolby Digital Plus, DTS Premium Audio 5.1, DolbyPulse, Auto Volume Leveler şi DTS Studio Sound pentru ca partea audio să fie cât mai clară şi mai puternică.

Pe partea de conectivitate Samsung 46F5000, dispune de 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, Slot CI+, SCART, o ieşire audio digitală, o intrare component, şi minijack pentru căşti.

Pro

  • design plăcut
  • HDMI,
  • eco sensor
  • Full HD

Contra:

  • nu e Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce îşi doresc un televizor cu o diagonală mare,dar nu au nevoie de ceva sofisticat, Samsung 46F5000 ar putea fi o variantă excelentă.

User Rating: 3.8 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.