Televizor LED Samsung 46EH5300

Aşa cum v-am obişnuit de câteva luni încoace, venim în întâmpinarea voastră cu cele mai bune oferte în materie de gadget-uri, pentru ca fiecare categorie de utilizatori să găsească produsul dorit. Astăzi vă prezentăm televizorul LED Samsung 46EH5300 ce vine la un preţ de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizat), un preţ bun dacă ţinem cont de diagonala sa generoasă de 116cm, dar şi de specificaţiile tehnice.

Ceea ce mi-a plăcut la acest televizor a fost faptul că cei de la Samsung au mers pe o linie simplă în ceea ce priveşte designul, dar care sugerează totodată eleganţa. Suportul televizor-ului este unul clasic, dreptunghiular, pe care îl puteţi detaşa, astfel încât să îl puteţi poziţiona pe perete, în cazul în care doriţi să economisiţi ceva spaţiu.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Samsung 46EH5300

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul LED Samsung 46EH5300 este un Smart Tv, cu o diagonală de 116 inch şi o rezoluţie Full HD.  Ca şi caracteristici ale imaginii întâlnim tehnologia Wide Color Enhancer(pentru culorii mai vii), Digital Noise Filter şi Clear Motion Rate 100(pentru redarea imaginilor cât mai clar), HyperReal Engine şi Web Video Enhancer, ce conlucrează pentru a reda imagini cât mai clare, cu un contrast cât mai bun.

Pentru că ne plac lucrurile simple, fără prea multă “căblăraie” este bine de ştiut că vine cu un tv tuner încorporat, asemeni tuturor televizoarelor de ultimă generaţie. Pe partea de sunorizare pot spune că Samsung 46EH5300 dispune de două boxe de 10W, ce încorporează tehnologia Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, SRS TheaterSound HD, Auto Volume Leveler şi DTS 2.0, pentru ca fiecare utilizator să se bucure de un sunet clar, chiar şi atunci când volumul televizorului este mărit .

Având în vedere că discutăm de un Smart Tv, nici nu mai este nevoie să menţionez faptul că dispune de conexiune Wireless Ready, însă veţi avea nevoie de un adaptor compatibil televizorului. Pe partea de conectori paleta este destul de largă: o intrare SCART, 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, pentru a conecta memorii externe, de pe care televizorul poate citi muzică, poze sau filme, Slot CI şi o intrare component.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart Tv ,
  • design atractiv,
  • HDMI,

Contra:

  • nu e 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Excelent

Pentru cei care îşi doresc un cinematograf în propria sufragerie, recomand televizorul LED Samsung 46EH5300 ce promite să creeze o atmosferă de neuitat, indiferent că vedeţi un meci de fotbal, sau un film bun.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.