Samsung 43MU6102 – un TV 4K accesibil, din generație 2017

Iată că în sfârșit noua gamă de televizoare Samsung a ajuns și în magazinele românești. Cum era de așteptat, anul acesta avem și mai multe modele 4K, la un preț cât se poate de accesibil. Samsung 43MU6102 este unul dintre acestea și poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3199 lei(verifică preț actualizat). Prețul nu este deloc mare dacă ținem cont că discutăm despre un model recent intrat pe piață.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului evoMAG.

Din punct de vedere al designului discutăm despre un model elegant, întocmai cum ne-a obișnuit producătorul sud-coreean. E adevărat, avem o ramă din plastic, nu din metal, așa cum vedem la TV-urile ceva mai scumpe, dar nu mă deranjează acest compromis. Oricum este o ramă subțire, așa că nu îi vei da o atenție prea mare. Panoul televizorului este destul de îngust, se sprijină pe un suport în formă de „V”, similar cu ce puteam vedea și anul trecut în cazul anumitor modele Samsung. Deci practic, aici Samsung a menținut același format. Evident se poate renunța la acesta în favoarea unui suport TV de perete.

Poză cu Samsung 43MU6102

Samsung 43MU6102

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile televizorului sunt de 975,8 x 569 x 62,6 mm, iar greutatea sa este de doar 9,6 kg. Este foarte ușor de montat. Consumul ajunge la 140W, cam mult dacă îl comparăm cu multe dintre modelele generațiilor anterioare, cu specificații similare. Ceea ce îmi place la acest TV, este faptul că vine cu o telecomandă Smart, așa cum am putut vedea în 2016, la televizoarele de top. Vorbim de o telecomandă cu foarte puține butoane, intuitivă, cu care te vei obișnui super rapid. Vine și cu comandă vocală, pentru a simplifica orice căutare.

Televizorul are o diagonală de 108 cm, așa că se va potrivit atât într-un dormitor, cât și într-un living de dimensiuni decente. Are o rezoluție 4K și redă imagini impecabile. Claritate, culori naturale și vibrante, un contrast puternic, o luminozitate bună, cam de asta vei avea parte odată cu achiziționarea modelului Samsung 43MU6102.

În cazul în care diagonala televizorului nu este chiar pe placul tău, dar calitățile sale te-au cucerit, este bine de știut că poți alege o altă dimensiune, care să se potrivească mai bine nevoilor tale. Iată pe ce dimensiuni mai vine acest model:

Vorbim de un Smart TV, ce vine cu un conținut bogat de aplicații, numai bune pentru distracția întregii familii.

Sonorizarea este destul de bună, avem două ieșiri a câte 10 W fiecare, ce dezvoltă un sunet clar, puternic, cu un bas echilibrat. Da, este pe placul meu.

Nici la capitolul conectivitate, televizorul nu stă mai rău. Vine cu 3 porturi HDMI, o intrare component, o intrare composite, 2 porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală, rețeaua LAN și Slotul CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • 4K
  • Smart TV
  • preț accesibil

Contra:

  • consumul cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Imagine - 9.2
Conectivitate - 8.9

9

O alegere Smart

Samsung 43MU6102 este un Smart TV din gama lansată de producător în 2017, cu rezoluție 4K, ce poate fi achiziționat la un preț accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.88 ( 13 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.