Samsung 43J5570 – un televizor Smart pentru toată familia

Samsung 43J5570 este un televizor Smart, cu o diagonală destul de mare, ce se va încadra perfect în decorul modern al livingului tău. Îl poți găsi în oferta eMAg, la un preț de aproximativ 2899 lei(verifică preț actualizat), dar cu puțin noroc îl poți achiziționa la preț redus în cazul în care îl prinzi la promoție.

Din punct de vedere al designului, televizoul este cu adevărat spectaculos. Elegant, de un rafinament aparte, Ultra Slim, cu o ramă extrem de îngustă și un panou la fel de îngust, astfel încât să se distingă prin finețe și bun gust. Rama este în mare parte dintr0un plastic negru, mai puțin cea de jos, ce creează un contrast plăcut. Televizorul se sprijină pe un suport ce urmărește aceleași linii subțiri ca și rama. Cu toate acestea îi conferă destul de multă stabilitate. În cazul în care ți-ai dori să îl montezi pe un suport TV, este bine de știut că modelul Samsung oferă această facilitate, fiind compatibil VESA.

Cântărește 8,7 kg, ceea ce înseamnă că te vei descurca să îl muți si fără ajutor în cazul în care este nevoie. Dimensiunile sale sunt de 962,9 x 616,2 x 288,1 mm și are un consum de 51W(pe jumătate cât consumă un bec standard).

Poze cu Samsung 43J5570

Samsung 43J5570

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, televizorul este un model din seria lansată de gigantul corean în 2015. Asigură o experiență Smart pe care fiecare membru al familiei o va aprecia. Are aplicații pentru sport, sănătate, gastronomie, educație și artă. Și bineînțeles o mulțime de jocuri, puzzle-uri, curse, etc.

Modelul Samsung vine cu tehnologia Tizen O și încorporează un procesor Quad Core, ce îți oferă o navigare rapidă și eficientă printre aplicații.

Televizorul are o diagonală de 109 cm, potrivită pentru o suprafață medie. Ca să ști exact dacă diagonal este potrivită pentru dorințele tale, trebuie să măsori distanța dintre locul unde așezi televizorul și privirea utilizatorului. Aceasta trebuie să fie de minim trei ori cât diagonala televizorului. Rezoluția Full HD, este de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce presupune imagini detaliate, clare și foarte naturale.

Pe partea de sonorizare, vine cu un sistem audio ce încorporează două ieșiri a câte 10W. Dezvoltă un sunet clar și precis, chiar și atunci când volumul este dat la maxim. În cazul în care puterea sunetului este insuficientă pentru tine, este bine de știut că poți opta pentru un soundbar.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul vine echipat cu o conexiune Wi-Fi integrat, un Slot CI, 2 porturi USB 2.0, o intrare component și 3 porturi HDMI(potrivite pentru a conecta consola, laptopul și Blu-Ray playerul).

Tunerul digital este și el prezent. Ce face acesta? Îți permite să te bucuri de canalele HD, fără a fi nevoit să plătești pentru un abonament digital.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • preț accesibil,
  • Smart TV
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 9
Conectivitate - 9.3

9.1

O alegere Smart

Samsung 43J5570 este un Smart TV, cu interfață Tizen, rapid, ce asigură divertismentul pentru întreaga familie. Are o diagonală de 109 cm și un preț avantajos.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.