Samsung 43J5500 – televizorul smart pentru 2015

Samsung 43J5500 este modelul cel mai accesibil din seria J5500 a coreenilor pentru 2015, serie care se remarcă printr-un upgrade semnificativ pe partea smart și un raport general foarte bun de calitate. Are un preț de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat), încadrându-se în media actuală pentru dimensiunile sale.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului îi oferă acestuia puncte importante datorită finisajelor metalice și carcasei cu profil ultra slim. Rama este și ea subțire, ceea ce pune și mai mult ecranul în evidență, iar carcasa este alcătuită într-o combinație de negru și argintiu care arată foarte bine. Piciorul pentru suport este alcătuit dintr-o parte fixă și două brațe laterale care oferă echilibru. Vorbind despre modelul cel mai ieftin din serie, acesta este prin urmare și cel mai mic, dimensiunile sale atingând valori de 962.9 x 561.3 x 66.9 mm.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 43J5500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 109 cm, iar imaginile au o calitate Full HD și sunt redate la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli, fiind foarte clare. Modelul are un indice PQI de 400, însemnând  că beneficiază de o serie destul de mare de tehnologii care asigură calitatea imaginilor. Claritatea fiind deja stabilită, au mai rămas culorile, contrastul și redarea cadrelor în mișcare, de procesarea generală a imaginilor ocupându-se tehnologia HyperReal Engine. Apoi, tehnologia Wide Color Enhancer lucrează asupra culorilor, reglând optim saturația și luminozitatea. Contrastul se stabilește prin Micro Dimming, fiind unul atractiv. Cadrele în mișcare sunt redate cu mai puțin blur, fiind însă destul loc pentru mai bine.

Partea smart reprezintă punctul de atracție principal, fiind îmbunătățită cu un nou sistem de operare și o interfață mult mai prietenoasă. Sistemul Tizen este adaptat pentru televizoarele smart, scăzând timpii de așteptare și oferind un control și un acces mult mai ușor. Funcțiile sunt susținute de un procesor Quad Core care permite o experiență cursivă, fără lag și fără blocări, iar trecerea de la conținutul online la cel TV se face instant. Ai la dispoziție de asemenea numeroase aplicații și jocuri atractive, precum și posibilitatea de a efectua apeluri Skype. Sistemul îți va face recomandări de aplicații și conținut de calitate, bazate pe preferințele tale.

Sunetul are o putere de 20 W și beneficiază de numeroase posibilități de personalizare. În privinţa volumului, acesta este unul bun, iar claritatea și spectrul tonal sunt asigurate de tehnologiile DTS Studio Sound și Dolby Digital Plus.

La nivelul conectorilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări component, iar conexiunea la internet se stabilește wireless sau prin cablu.

Modelul Samsung este un televizor upgradat pentru 2015. Îmbunătățirile pe partea de imagine nu sunt cele mai mari, existând astfel o diferență redusă față de seriile precente. Pe partea smart, însă, upgrade-ul este semnificativ, rezolvând problemele anterioare. Sistemul de operare Tizen și interfața intuitivă asigură o experiență smart foarte atractivă, cu timpi de așteptare reduși și acces rapid la conținutul de diferite tipuri. Astfel, televizorul va prelua cu succes sarcina de divertisment pentru întreaga familie.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Ecran Full HD de 109 cm
  • Design ultra slim
  • Funcții smart performante

Contra:

  • Redarea cadrelor în mișcare putea fi îmbunătățită

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 8.8
Conectivitate - 8.9

8.9

O alegere Smart

Samsung 43J5500 este unul dintre modelele Smart, ce fac parte din noua generație de televizoare a producătorului corean.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

3 comentarii

  1. L-AM ACHIZITIONAT IERI DE LA CORA – CU UN DISCOUNT DE 20% PRIN BON VALORIC, A COSTAT 1.500 RON.
    DORESC SA INSTALEZ PE EL O CAMERA WEB LOGITECH – MA PUTETI AJUTA CU UN TUTORIAL?

    Multumesc

  2. ecranul are diagonala de 109 din specificatii nu de 101

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.