Televizor LED Smart Samsung 42F5500

Samsung este producătorul corean ce se bucură de o mare popularitate în rândul utilizatorilor de gadgeturi. De aceea nu putem lăsa să treacă neobservată lansarea noii game de televizoare, ce se bucură de cele mai bune specificaţii şi venim în întâmpinarea voastră cu modelul Samsung  42F5500.

Din punct de vedere al designului, televizorul are un aspect plăcut, ce denotă eleganţă şi stil. De remarcat sunt: finisajele bine realizate, colţurile rotunjite, dar şi rama foarte subţire ce încadrează imaginea. Preţul unui astfel de televizor este de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat), destul de accesibil pentru cei ce caută fiabilitate şi durabilitate. Piciorul pe care se sprijină formează un „X”, ce poate fi îndepărtat în cazul în care vă hotărâţi să îl montaţi pe perete.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul LED Smart Samsung 42F5500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 42F5500 este un Smart TV, ce vine cu o diagonală de 107 cm şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080. Imaginile oferite de acest televizor sunt de o calitate ridicată, culori mult mai vii, detalii mult mai aproape de realitate şi asta datorită caracteristicilor: Wide Color Enhancer Plus(oferă culori vii), HyperReal Engine(responsabil pentru performanţele televizorului), Natural Mode Support, Digital Noise Filter(reglează zgomotul de imagine), Film Mode(optimizează automat imaginea) şi Clear Motion Rate 100 (oferă claritate imaginilor în mişcare).

În ceea ce priveşte sunetul, acesta este asigurat de sistemul audio Down Firing + Full Range, ce utilizează două boxe de 10W cu caracteristici precum DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Plus / Pulse.

Producătorul coreean implementează nenumărate aplicaţii, ce sunt îmbunătăţite şi îmbogăţite în mod constant. Trebuie doar să faci câte un mic update ca să fii la curent cu toate noutăţile.

În ceea ce priveşte conectivitatea, gama acestui Smart TV-ului Samsung 42F5500 este destul de generoasă: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, wireless ready pentru care aveţi nevoie de un adaptor, o intrare video composite, o intrare component, Slot CI +, SCART şi minijack pentru căşti.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • design atractiv,
  • preţ acceptabil,
  • HDMI

Contra:

  • nu este 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Televizorul LED Smart TV Samsung 42F5500 vine ca o soluţie perfectă la nevoile tale, şi dacă mai punem la socoteală că are un preţ avantajos, atunci cu atât mai bine.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.