Televizor LED Samsung 42F5300

Eşti în căutarea unui televizor care să se potrivească cu camera ta proaspăt renovată şi nu te poţi hotărî ce model să alegi? Ei bine pot spune că unul din modelele care mie mi-a atras atenţia este televizorul LED Samsung 42F5300. Este un televizor de ultimă generaţie cu un preţ acceptabil de aproximativ 2900 lei (verifică preț actualizat).

Pentru realizarea acestor televizoare cei de la Samsung doresc să ne ofere „o experienţă plină de stil şi inteligenţă”. Cu un design ultra slim şi un concept ultramodern, televizor-ul LED Samsung 42F5300, atrage atenţia de la prima vedere. Este încadrat de o ramă foarte îngustă, pentru a crea o eleganţă aparte, menită să completeze orice decor. Are o greutate destul de mică de 10,2Kg, prin urmare vă va fi destul de uşor să-l montaţi pe perete.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Samsung LED 42F5300

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 42F5300  este un Smart TV cu o diagonală de 107 cm şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 (ideal pentru a vedea filme de pe Blue-ray). S-a folosit tehnologia LED pentru realizarea acestui televizor, ceea ce înseamnă că vă va ajuta să faceţi economie la consumul de energie, prin urmare şi factura va fi mai mică. Datorită acestei tehnologii televizorul dumneavoastă va fi mult mai subţire şi nu va mai trebui să vă faceţi griji că ocupă mult spaţiu, pur şi simplu montaţi-l pe perete şi camera va căpăta un alt aspect. Iluminarea LED vă îmbunătăţeşte de asemenea şi calitatea imaginii şi-i optimizează performanţele.

Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecşi ce vă redau tonuri cât mai realiste. Vă puteţi conecta wireless prin tehnologia AllShare, pentru a căuta, descărca şi reda muzica şi filmele dorite. Intrările HDMI vă permit să conectaţi până la 3 dispozitive, ce pot fi controlate prin telecomandă. Acum veţi putea urmări posturile HD fără nici o problemă, pentru că Samsung 42F5300 vine cu tuner digital încorporat, astfel că veţi putea evita şi „căblăraia” inestetică cu un receiver închiriat. Pe partea de conectivitatea, Samsung 42F5300 mai dispune şi de 2 porturi USB 2.0, o intrare SCART, o intrare component, o ieşire audio digitală şi o intrare video composite.

În ceea ce priveşte sunetul, acesta este asigurat de sistemul Down Firing + Full Range, ce încorporează două boxe de 10W, cu caracteristicile Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1, şi Auto Volume Leveler.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design-ul Ultra Slim,
  • Smart TV,
  • preţul,
  • HDMI,
  • wi-fi

Contra:

  • nu dispune de adaptor wi-fi inclus în pachet

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Având în vedere că discutăm de un televizor din clasa premium şi anume televizorul LED Samsung 42F5300, 107cm, FullHD consider că are un preţ corect, ba chiar aş putea spune că este avantajos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.