Samsung 40K6372 – cu ecran curbat și preț accesibil

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Imagine - 9.2
Conectivitate - 9.2

9.4

O alegere inspirată

Samsung 40K6372 este un Smart TV cu ecran curbat, potrivit pentru cei ce își doresc un unghi de vizibilitate mai larg și o eleganță fără egal.

Vezi în magazin
User Rating: 2.86 ( 7 votes)

În condițiile în care pe piață se găsește o gamă extrem de variată de televizoare, alegerea modelului potrivit se dovedește a fi uneori destul de dificilă. Pentru cei ce își doresc o imagine panoramică cu adevărat spectaculoasă, Samsung 40K6372 ar putea fi soluția potrivită. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3299 lei(verifică preț actualizat), un preț cât se poate de ok având în vedere că discutăm despre un model inedit, un model ce îți va schimba total percepția legată de televizoare.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel, Evomag și Altex.

Este extrem de elegant, potrivit pentru un living pe măsură. Design-ul curbat asigură o vizionare excelentă din orice colț te-ai afla. Finisajele bine definite și rafinamentul modelului reușesc să pună în valoare imaginile panoramice. Panoul ultra subțire, împreună cu rama foarte îngustă, reușește să pună în valoare imaginile captivante. Avantajul unui TV cu ecran curbat este acela de a avea un unghi de vizibilitate mai larg, ceea ce înseamnă că vei putea urmări filmele sau meciurile cu mult mai mulți prieteni decât îți imaginai.

Modelul se sprijină pe un suport TV în formă de ”X”, ce îi conferă stabilitate, cu posibilitatea de a-l înlătura în cazul în care îți dorești să îl montezi pe un suport TV de perete. Televizorul cântărește 9 kg fără stand și are dimensiunile de 916,5 x 89,1 x 540,6 mm. Nu este greu de mutat, dar pentru faptul că avem de-a face cu un ecran curbat, s-ar putea să ai nevoie de ajutor. Consumul lui ajunge până la 95 W, puțin cam mult comparativ cu alte modele ce au chiar o diagonală mai mare.

Poze cu televizorul Samsung 40K6372

Samsung 40K6372

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un Smart TV ce face parte din gama lansată de producător în 2016, care vine echipat cu cele mai noi tehnologii. Accesul pentru toate sursele de conținut este extrem de rapid, noul Smart Hub oferind un conținut bogat de relaxare, dar și multe jocuri pe care ar fi bine să le încerci. Sistemul de operare Tizen este prima platformă open-source destinată televizoarelor. Aceasta optimizează performanțele televizorului, reducând timpul de pornire. Totodată permite un acces rapid către toate aplicațiile, dar și pentru Live TV.

Cu aplicația Smart View de la Samsung, conectivitatea cu celelalte dispozitive este mai simplă ca oricând. De acum poți vizualiza conținutul de pe mobil, direct pe TV. Este mult mai simplu să te bucuri cu cei dragi de fotografiile surprinse în vacanță.

Smart TV-ul coreenilor are o diagonală de 101 cm, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru un living nu foarte spațios. Distanța minimă recomandată dintre utilizator și TV ar trebui să fie de 303 cm, astfel încât vederea să nu fie afectată. Claritate impecabilă a imaginilor este susținută de rezoluția Full HD, de 1920 x 1080 pixeli. Cu un contrast îmbunătățit față de generațiile anterioare, noul TV Samsung este potrivit chiar și pentru cei mai pretențioși când vine vorba de claritatea imaginilor. Datorită funcției Wide Colour Enhancer, cu un algoritm avansat, imaginile sunt mult mai detaliate, iar culorile mai naturale ca oricând.

Sonorizarea destul de puternică, de 20 W, este antrenată de tehnologia Dolby Digital Plus, ce asigură un sunet clar, precis și bogat. Pentru cei ce își doresc mai mult de atât, un soundbar ar fi foarte potrivit.

Tunerul DVB-T, DVB-C oferă acces utilizatorului la canalele HD, fără a mai fi nevoie de acel receiver inestetic.

În privința conectivității, televizorul beneficiază de 2 porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI(în cazul în care îți dorești să conectezi mai multe device-uri simultan), un Slot CI+(potrivit pentru a decoda anumite canale, printr-un card oferit de furnizorul de servicii TV) și Wi-Fi integrat(nu vei mai avea nevoie de un adaptor, prin urmare nici nu vei mai avea cheltuieli suplimentare).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • smart TV,
  • curbat,
  • sistem de operare Tizen,
  • Wi-Fi integrat,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.