Samsung 40K5502 – un televizor potrivit pentru un living micuț

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Imagine - 9.2
Conectivitate - 9.2

9.2

O alegere accesibilă

Samsung 40K5502 este un Smart TV din generația lansată de producătorul coreean în 2016, ce se va potrivi perfect într-un living micuț.

Vezi detalii
User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Televizoarele cu rezoluție Full HD, oferă o claritate extraordinară, iar în momentul de față aș spune că sunt cele mai căutate modele, iar asta se datorează în mare parte și faptului că au un preț tot mai accesibil. Samsung 40K5502 este unul dintre noile modele lansate de gigantul coreean, ce are toate șansele să-și adjudece un loc fruntaș în clasamentul celor mai bine vândute modele de anul acesta. Are un preț de aproximativ 2649 lei(verifică preț actualizat) și poate fi achiziționat de la eMAG chiar și în rate lunare de 174 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Evomag și Cel.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model lansat recent, elegant, Ultra Slim, ce are un panou foarte îngust. Suportul pare desprins din panoul televizorului, dar cu toate acestea poate fi demontat, în cazul în care preferi să optezi pentru un suport TV de perete. La o primă vedere designul televizorului îmi amintește de anumite modele lansate de producător în 2013, doar că de această dată finisajele sunt mult mai atent realizate, de asemenea vorbim de elemente minimaliste, ce îi conferă rafinamentul necesar unui spațiu modern amenajat.

Televizorul cântărește 9,2 kg, ceea ce înseamnă că este relativ ușor de mutat de unu singur, asta în cazul în care nu te împiedică dimensiunile sale de  917,6 x 604 x 250,6 mm.

Poze cu televizorul Samsung 40K5502

Samsung 40K5502

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Samsung este un Smart TV, cu o conectare wireless simplă și rapidă. Are Wi-Fi integrat, ceea ce înseamnă că nu necesită un adaptor pentru conectarea la internet. Având în vedere că discutăm despre un Smart TV, trebuie să știi că vine la pachet cu un Smart Hub ce oferă un conținut bogat pe partea de divertisment și relaxare. De la aplicații culinare, aplicații de fitness, la jocuri care mai de care mai interesante. Oferă posibilitatea de a distribui conținut de pe smartphone direct pe TV, cu ajutorul aplicației Smart View.

Televizorul are o diagonală de 101 cm, ceea ce îl face a fi potrivit pentru living sau chiar pentru un birou. Important este să se respecte distanța minimă recomandată între panou și telespectator. Este destul de simplu de calculat. Aceasta ar trebui să fie de 3 ori cât diagonala televizorului, ceea ce înseamnă că în cazul de față ar trebui să fie de 303 cm.

Samsung 40K5502 are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă o claritate foarte bună a imaginilor, dar totodată și o explozie de nuanțe vii, bogate, ce duce experiența de vizionare la un alt nivel. Imaginile sunt susținute de o serie de caracteristici interesante, menite să ofere utilizatorului un conținut detaliat.

În ceea ce privește sonorizarea, televizorului vine echipat cu un sistem audio de 20 W, ce dezvoltă un sunet clar, precis și suficient de puternic, ținând cont de diagonala sa. În cazul în care ești genul de utilizator căruia îi place să asculte muzica la un volum foarte mare, poți opta pentru un soundbar.

La capitolul conectivitate, televizorul dispune de o gamă de porturi destul de generoasă, astfel încât orice utilizator își poate crea un spațiu propriu pentru divertisment. Cele 3 porturi de HDMI îți permit conectarea mai multor dispozitive în mod simultan. Are și 2 porturi USB 2.0 și un Slot CI+(Common Interface Plus) ce decodifică toate canalele operatorului de televiziune, eliminând astfel necesitatea acelui receiver imens și inestetic.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • smart TV,
  • rezoluţie Full HD,
  • design elegant,
  • Wi-Fi integrat

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.