Samsung 40JU6670 – un gadget în trend

Dacă te numeri printre cei care își doresc să aibă ultimele gadget-uri acasă, atunci televizorul Samsung 40JU6670 ți se va părea atractiv pentru că aduce experiența UHD pe un ecran curbat, iar totul este disponibil la un preț accesibil pentru un astfel de model. Televizorul poate fi găsit în magazine la prețul de 4699 lei (verifică preț actualizat). Modelul are dotări performante, care ar fi fost totuși mult mai bine puse în evidență prin intermediul unui ecran de dimensiuni mai mari. Cu toate astea, pentru cei care își doresc să experimenteze calitatea UHD pe un ecran curbat și nu au un buget mai mare la dispoziție, televizorul este unul atractiv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Trecând peste faptul că ecranul este curbat, designul atrage prin finisajul metalic și aspectul foarte elegant, acesta fiind încadrat de o ramă subțire, iar carcasa gasindu-se disponibilă pe gri antracit. Datorită curburii ecranului, profilul este ceva mai generos. Dimensiunile totale ale televizorului sunt de 918.5 x 534.0 x 83.3 mm,  acesta devenind atracția principală din casă, cu siguranță.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 40JU6670

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acum, producătorii afirmă că televizoarele curbate oferă o vizionare aparte, dar acest lucru depinde în mare și de echilibrul dintre dotări, dimensiuni și așteptările utilizatorului. Pentru a aduce modelul de față la un preț sub 5000 de lei, cei de la Samsung au trebuit să scadă dimensiunile ecranului, cu toate că atât vizionarea UHD, cât și cea pe un ecran curbat sunt exploatate optim atunci când ecranul este destul de generos. În același timp însă, un model care să îndeplinească aceste condiții poate ajunge la prețuri colosale. Modelul de față reprezintă astfel un compromis pentru cei care își doresc să fie la curent cu trendurile.

Așadar, ecranul are o diagonală de doar 101 cm, mai degrabă potrivită pentru un model Full HD. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, claritatea fiind într-adevăr foarte mare. Ecranul are un indice PQI pentru calitatea generală a imaginilor de 1200, asta însemnând că este destul de echilibrat, cel puțin la nivel teoretic. Printre tehnologiile disponibile se numără Micro Dimming-ul avansat care determină un contrast ridicat, unele care asigură creșterea calității imaginilor ce provin din alte surse decât cele 4K, accentuarea culorilor, redarea clară a imaginilor în mișcare etc. Dotările pentru culoare, contrast și detaliile surprinse sună bine, însă trebuie să ai în vedere faptul că nu le vei observa la capacitate maximă.

Partea smart stă foarte bine, procesorul Quad Core oferind o experiență de navigare fluidă și posibilitatea comutării rapide între diferite tipuri de conținut. Vei avea acces rapid la browser și aplicații, la fel ca pe orice alt dispozitiv smart. Poate partea cea mai atractivă la televizoarele smart este că vei putea să urmărești direct pe ecran seriale și filme din online.

În ceea ce privește conexiunea cu alte dispozitive, vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și component, pentru conectarea smartphone-ului sau tabletei existând funcții speciale pentru sincronizarea sau partajarea de conținut.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Ecran 4K curbat cu indice PQI mare
  • Funcții smart fluide
  • Design elegant

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Display - 9.5
Conectivitate - 9.1

9.4

O alegere UHD

Samsung 40JU6670 este un model extrem de interesant, cu ecran curbat și rezoluție Ultra HD, ce îți asigură o experiență interesantă de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Intre acesta si un Sony 43X8309C, voi ce ati alege?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.