Samsung 40JU6470 – un TV Ultra HD cu preț accesibil

Samsung 40JU6470 este un televizor cu rezoluție 4K, ce se va potrivi de minune unui utilizator exigent atunci când vine vorba de claritatea imaginilor. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3999 lei(verifică preț actualizat), dar dacă ai norocul să îl prinzi la reducere, prețul poate fi extrem de atractiv.

Din punct de vedere al designului, televizorul cucerește din prima clipă prin rafinament și eleganță. Vorbim de un model Slim, cu o ramă dintr-un platic calitativ. Doar în partea de jos, rama este accesorizată cu un element metalic, ce creează un contrast plăcut. Îmi place că vine cu un suport mult mai elegant, decât întâlneam la generațiile anterioare, suport ce poate fi demontat, în cazul în care preferi un suport TV de perete. În acest sens îți pot spune că modelul este compatibil VESA 200 x 200.

Dimensiunile televizorului sunt de 917,7 x 582,2 x 241,6 mm și cântărește 11kg, ceea ce înseamnă că nu este deloc greu de mutat în cazul în care îți plac modificările. În ciuda diagonalei sale, are un consum de 62 W, ceea ce înseamnă un consum mai mic decât un bec clasic de 100W, prin urmare și o factură decentă la electrica.

Poze cu Samsung 40JU6470

Samsung 40JU6470

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Samsung despre care discutăm astăzi, face parte din generația lansată în 2015. Este un Smart TV, cu Wi-Fi integrat, ceea ce înseamnă că nu vei avea nevoie de un adaptor pentru a te bucura de funcțiile Smart. Sistemul de operare Tizen îți asigură un conținut bogat de divertisment, pentru fiecare categorie de vârstă. De la aplicații culinare, la jocuri interactive, aplicații de sport, etc. Dispozitivele Samsung din apropierea TV-ului se pot conecta cu ușurință la acesta, cu scopul de a transfera conținut de pe un device, pe celălalt.

Televizorul are o diagonală de 101 cm, ceea ce înseamnă că distanța dintre locul în care îl poziționezi și privirea utilizatorului să fie de cel puțin 303 cm. Prin urmare televizorul poate fi potrivit chiar și pentru un dormitor cu o suprafață mai generoasă. Rezoluția Ultra HD este de 3840 x 2160 pixeli, ceea ce s-ar traduce prin imagini incredibil de clare, detaliate, bogate. Unghiul de vizibilitate de 178 grade asigură aceeași claritate din orice colț ai privi, astfel că poți aduna o gașcă întreagă de prieteni la tine pentru a urmări un film bun sau un meci important.

Sistemul audio este format din două ieșiri a câte 10W fiecare, ce încorporează caracteristici importante pentru ca tu să te bucuri de un sunet fin și clar, chiar și atunci când volumul atinge cote maxime.

Tunerul digital este prezent cam la toate modelele actuale, iar acest aspect îți permite să te bucuri de posturile HD fără a mai avea nevoie de pachetul digital din partea furnizorului de servicii TV.

La capitolul conectivitate, modelul Samsung încorporează o gamă extrem de bogată de conectori: 4 porturi HDMI(acum poți conecta simultan, atât Blu-ray-ul, cât și Xbox-ul și tot ți-ar mai râmâne două porturi libere), 3 porturi USB 2.0 și o ieșire audio digitală.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Slim
  • preț accesibil,
  • Smart TV
  • Ultra HD,

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie Full LED, nu Edge LED

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Imagine - 8.5
Conectivitate - 8.6

8.5

O alegere premium

Samsung 40JU6470 este un Smart TV, cu rezoluție Ultra HD, ce are o diagonală de 101 cm. Prețul este unul accesibil pentru cei exigenți când vine vorba de claritatea imaginii.

Vezi detalii
User Rating: 3.9 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.