Samsung 40JU6410 – televizorul perfect pentru tine

Poate fi din cauză că ai un televizor vechi, poate fi din cauză că vrei să te bucuri de o experienţă cu totul deosebită sau poate te muţi în noua ta casă şi vrei ca totul să fie de ultimă generaţie. Indiferent de motivul tău, este nevoie să ştii că ai la dispoziţie un produs de ultimă generaţie care te ajută să te bucuri de un film, de un meci de fotbal sau de emisiunile tale preferate, fiind vorba despre Samsung 40JU6410. Prezentarea tuturor caracteristicilor acestui produs ar putea ocupa un spaţiu mult mai mare şi ar putea dura mult mai mult, pe scurt, ce trebuie să ştii este că avem un produs de ultimă generaţie care ne aduce o experienţă cu adevărat nouă şi de-a dreptul uimitoare. Preţul de aproximativ 4399 lei (verifică preț actualizat), la care îl puteţi achiziţiona este unul destul de mic comparativ cu posibilitatea de a avea un dispozitiv care se trezeşte alături de voi, care vă garantează o experienţă video dar şi audio deosebită care poate deveni cel mai bun prieten al vostru.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Modelul Samsung este varianta perfectă pentru sufrageria ta şi se încadrează foarte bine datorită aspectului său metalic, datorită designului său slim dar şi suportului care îl face foarte stabil şi sigur. Legat de aspectul acestui televizor, nu sunt foarte multe lucruri de analizat, aspectul ce trebuie trecut în revistă fiind caracteristicile de afişare ale ecranului de 101 cm UHD. Această caracteristică a ecranului îţi oferă o claritate desăvârşită de până la patru ori mai mare decât un televizor cu o rezoluţie Full HD. Caracteristicile şi claritatea uimitoare a imaginii se datorează şi caracteristicilor Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, PQI 900, Mega Contrastului, Micro Dimming Pro, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode dar şi Natural Mode Support.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 40JU6410

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Întrucât vorbim despre un smart TV, acesta memorează preferinţele dumneavoastră în materie de navigare şi accesare şi vi le pune la îndemână prin bara de marcaje disponibilă în partea de jos a ecranului. Acest lucru nu înseamnă că nu puteţi viziona şi alte materiale mai noi, deoarece există şi opţiunea care vă sugerează materialele noi apărute şi care sunt populare.

Caracteristicile acestui televizor îl recomandă şi pentru o seară de cinema sau de vizionat filme alături de cei dragi întrucât îţi dă posibilitatea de a rula un film direct de pe un suport extern. Această experienţă a unei săli de cinema în miniatură se datorează funcţiei ConnectShare Movie, Playerului multimedia integrat dar şi caracteristicilor uimitoarea de sunet Dolby Digital Plus, DTS Studio, Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect, BT Headset Support.

Conexiunea privind transferul de date se poate face şi cu ajutorul celor 3 porturi USB 3.0, a celor patru porturi HDMI, cu ajutorul conexiunii de reţea Wi-Fi integrat. Pe lângă aceste porturi şi posibilităţi mai dispune de un slot CI+, RF In, o ieşire audio digitală dar şi un port Minijack.

Toată funcţionarea acestui smart TV nu ar fi posibilă fără o tehnologie pe măsură, o tehnologie ce cuprinde un procesor Quad Core puternic care vă garantează o relaţionare mult mai rapidă. Acest procesor te ajută să execuţi mai multe operaţiuni simultan dar şi să treci de la o aplicaţie sau de la un meniu la altul fără a fi nevoie de un timp de aşteptare suplimentar.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Diagonală mare
  • Procesor puternic
  • Smart,
  • UHD,
  • Design aparte

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 9.3
Conectivitate - 9.4

9.3

O alegere UHD

Samsung 40JU6410 este un Smart TV cu o rezoluție Ultra HD, ce face parte din cea mai noua generație a producătorului, pentru care vei plăti un preț rezonabil.

Vezi detalii
User Rating: 3.03 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.