Samsung 40J6270 – un TV conceput pentru distracția întregii familii

Samsung 40J6270 este un televizor Smart, cu o diagonală suficient de generoasă încât modelul să se potrivească atât într-un dormitor cu o suprafață mai mare, cât și într-un living. Are un preț de aproximativ 3099lei(verifică preț actualizat), dar am observat că zilele trecute era în oferta eMAG la promoție, beneficiind de o reducere destul de mare.

În cazul în care te-ai gândit să-ți achiziționezi un televizor nou, îți pot spune că modelul de față ar putea fi o opțiune foarte bună. Din punct de vedere al designului, se remarcă printr-un aspect Ultra Slim, cu o ramă extrem de subțire și un panou la fel de îngust. De această dată și suportul este din același film, mult mai finuț decât întâlneam în anii trecuți, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Evident că poți renunța la el în cazul în care îți dorești să montezi televizorul pe un suport TV de perete. Compatibilitatea VESA îți permite să faci acest lucru destul de ușor.

Poze cu Samsung 40J6270

Samsung 40J6270

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile modelului Samsung sunt de 907,2 x 585,6 x 288,1 mm, iar greutatea sa ajunge la 8,7 kg, ceea ce înseamnă că îl poți muta cu ușurință la nevoie, fără a solicita ajutorul altei persoane. Consumă numai 55 W, aproape jumătate din cât consumă un bec standard.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, ei bine avem de-a face cu un Smart TV ce face parte din gama lansată de producător în 2015. Are o diagonală de 102 cm și o rezoluție Full HD. Cum calculezi dacă diagonala este potrivită pentru nevoile tale? Ei bine destul de simplu. Măsoară distanța dintre colțul în care va fi amplasat televizorul și privirea utilizatorului. Această distanță trebuie să fie de cel puțin trei ori mai mare decât diagonala televizorului. În felul acesta te asiguri că nu îți este afectată vederea.

Imaginea Full HD are un unghi de vizibilitate de 178 de grade, ceea ce înseamnă că din orice colț ai privi, imaginea rămâne la fel de clară, detaliată, cu un contrast puternic.

Modelul Samsung dispune de sistemul de operare Tizen, ce asigură un conținut de divertisment bogat, potrivit pentru toate gusturile și vârstele. De la aplicații pentru fitness, aplicații culinare, la jocuri interactive și educative, clipele de relaxare și distracție vor fi mai intense și mai interesante ca oricând. Poți conecta cu ușurință terminalul mobil Samsung la TV, cu scopul unui transfer de conținut între cele două device-uri.

Sonorizarea este susținută de două ieșiri a câte 10W fiecare, ce încorporează anumite caracteristici, pentru ca sunetul să fie clar, bogat, chiar și atunci când volumul este la maxim.

Tunerul digital este și el prezent, ca de altfel la mai toate modelele noi, iar asta înseamnă că te poți bucura de posturile HD, chiar dacă ai un abonament analogic, fără a plăti nici o taxă suplimentară.

La capitolul conectivitate, modelul vine Wi-Fi Integrat(nu necesită adaptor pentru conexiunea la internet), 3 porturi USB 3.0, o intrare video composite și 4 porturi HDMI(pentru a putea conecta, Xbox-ul, Blu-Ray-ul, laptopul și tot îți mai rămâne un port disponibil).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Ultra slim,
  • Smart TV
  • sistem de operare Tizen

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 9
Conectivitate - 9.2

9.1

O alegere Smart

Samsung 40J6270 este un Smart TV cu o diagonală suficient de generoasă, pentru ca televizorul să fie potrivit pentru un living sau pentru un dormitor cu o suprafață mai mare.

Vezi detalii
User Rating: 3.18 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.