Samsung 40J6200 – televizorul Full HD cu funcții smart performante

Când spui funcții smart te gândești deja la un televizor performant, dar în cazul seriei pe 2015 a celor de la Samsung acest lucru capătă o nouă dimensiune. Funcțiile smart sunt astfel optimizate pentru o experiență de navigare foarte interactivă, efortul coreenilor culminând cu integrarea primului sistem de operare special pentru televizoarele smart. Samsung 40J6200 are prețul de aproximativ 2899 lei(verifică preț actualizat), fiind destul de scump și putând intra în competiție cu modelele UHD de dimensiuni reduse din 2014 și chiar și 2015.

Televizoarul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Televizorul este unul dintre modelele Full HD lansate în 2015 care beneficiază de interfața smart, fiind prin urmare unul dintre cele mai performante.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 40J6200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul are un design ultra slim, ceea ce îi oferă un aspect foarte elegant și o fixare extrem de ușoară pe perete. Carcasa este disponibilă într-o combinație de negru și argintiu, iar rama are o grosime medie prin comparație cu extrema folosită des de LG. Suportul argintiu în formă de V arată interesant și oferă totodată o stabilitate bună. Televizorul are dimensiunile de 907.2 x 536.5 x 63.1 mm.

Ecranul are o diagonală de 102 cm, care oferă o vizibilitate bună atât pentru canalele tv sau filmele de pe stick, cât și pentru aplicații și conținutul online. Rezoluția de 1920 x 1080 pixeli susține o claritate foarte bună, care oferă imaginilor un nivel ridicat de detalii. Claritatea își păstrează o valoare atractivă chiar și în cazul cadrelor în mișcare, acolo unde de obicei apare blur-ul, acest lucru fiind asigurat de tehnologia Auto Motion Plus. Ecranul mai beneficiază de tehnologii pentru îmbunătățirea contrastului și culorilor, acoperind astfel (chiar dacă nu avansat) toate nivelurile de calitate. Contrastul este stabilit astfel prin Micro Dimming Pro și are o intensitate foarte ridicată, iar culorile sunt îmbunătățite folosind tehnologia Wide Color Enhancer.

Sistemul audio este de tip down firing și base reflex, având difuzoarele plasate în partea de jos a ecranului. Sunetul este procesat folosind tehnologii precum Dolby Digital Plus sau DTS Studio Sound, având însă un volum destul de mic.

Funcțiile smart sunt susținute de un procesor quad core, acesta oferind performanța necesară rulării optime a sistemului de operare Tizen și tuturor caracteristicilor sale. Sistemul oferă astfel acces la o interfață prietenoasă și mult mai utilă și intuitivă. În interfață vei găsi ușor conținutul dorit, indiferent de tipul acestuia. Vei putea de altfel să partajezi conținut cu alte dispozitive smart sau să comuți instant între conținutul online și cel tv.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component, urmând să stabilești conexiunea la internet wireless sau prin cablu.

Modelul este un televizor Full HD care arată cât de mare poate fi saltul de calitate de la o serie la alta, dotările sale fiind cu mult mai atractive și mai adaptate la cerințele utilizatorilor și experiența acestora.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini Full HD de calitate
  • funcții smart susținute de procesor Quad Core și cu interfață Tizen
  • port-uri suficiente

Contra:

  • rezoluția nu este 4 K

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 8.8
Conectivitate - 8.7

8.8

O alegere Smart

Samsung 40J6200 este unul dintre televizoarele lansate de producător în 2015, cu o diagonală de 102 cm și o rezoluție Full HD.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.