Samsung 40J5200 – un Smart TV ieftin

Samsung 40J5200 este un televizor cu o diagonală suficient de generoasă pentru a se potrivi într-un living sau de ce nu într-un dormitor cu o suprafață mai mare. Poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2129 lei(verifică preț actualizat), dar cu puțin noroc ai toate șansele să îl găsești la reducere. Mai mult de atât poate fi achiziționat chiar și în rate lunare de 95 lei.

Din punct de vedere al designului, avem de-a face cu un televizor elegant, slim, cu un panou îngust. Rama este realizată dintr-un plastic negru calitativ, iar suportul este destul de finuț, sub forma a două piciorușe, ce îi conferă stabilitatea necesară. Televizorul oferă și compatibilitate VESA, ceea ce însemană că poate fi montat chiar și pe un suport TV de perete la nevoie. Dimensiunile sale sunt de 922,7 x 554,2 x 170,3 mm și cântărește 6,5 kg, ceea ce înseamnă că nu îți va fi greu să îl muți în cazul în care ești amator de schimbări frecvente prin casă.

Poze cu Samsung 40J5200

Samsung 40J5200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Divertismentul la domiciliu va căpăta un nou sens de acum înainte, iar asta datorită Smart TV-ului Samsung, ce face parte din gama lansată în 2015. Are o diagonală de 100 cm, ceea ce înseamnă că distanța dintre locul în care este amplasat televizorul și privirea utilizatorului să fie de minim 3 m. Diagonala televizorului trebuie să măsoare o treime din distanța măsurată, astfel încât să nu îți fie afectată vederea.

Rezoluția Full HD, este de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce s-ar traduce prin imagini impecabile, de o claritate incontestabilă și detaliată. Datorită algoritmului de îmbunătățire a calității imaginilor(Wide Colour Enhancer), Samsung reușește să îmbunătățească vizibil imaginile până la cele mai mici detalii. Culorile sunt mult mai vii și mai bogate, iar imaginile sunt mult mai realiste și mai naturale.

În ceea ce privește sonorizarea, televizorul vine echipat cu un sistem Down Firing + Base Reflex, ce are două ieșiri a câte 10 W. Sunetul este clar, precis și totodată echilibrat, indiferent de volumul atins. Din punctul meu de vedere sunetul este suficient de puternic, însă pentru cei ce îți doresc mai mult, există și varianta unui sistem Home Cineme.

Mai toate televizoarele dispun în prezent și de un tuner digital, ce ajută utilizatorul să se bucure de posturile HD fără să fie nevoit să opteze pentru un abonament special în acest sens.

La capitolul conectivitate, televizorul vine cu o gamă destul de variată și bogată: Wi-Fi Integrat(ceea ce înseamnă că nu vei fi nevoit să mai achiziționezi un adaptor pentru a te bucura de funcțiile Smart). De acum divertismentul este pentru toată familia. Aplicații interesante, ce te vor ajuta să gătești mai bine sau să arăți mai bine, etc, îți stau la dispoziție, pentru a te bucura la maxim de experiența oferită de un TV. Revenind la partea de conectivitate, televizorul vine echipat cu: o ieșire audio digitală, Slot CI, un port USB 2.0(pentru a conecta o memorie USB sau un Hard disk extern), o intrare component și două porturi HDMI, ce îți permit conectarea mai multor device-uri simultan(ex. laptopul și consola).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • preț accesibil,
  • Smart TV
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată n-am găsit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Imagine - 9.2
Conectivitate - 8.8

9.1

O alegere Smart accesibilă

Samsung 40J5200 este un Smart TV, cu o diagonală de 100 cm și o rezoluție Full HD. Oferă un conținut bogat de divertisment, pentru toate categoriile de vârstă.

Vezi detalii
User Rating: 3.19 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.