Samsung 40H7000 – un Smart TV de o eleganță aparte

Televizorul Samsung 40H7000 este un model de televizor tradiţional, clasic, chiar dacă face parte din noua gamă Samsung, care este una de top în 2014. Deşi nu are ecran curbat, nici rezoluţie ULTRA HD, vorbim despre un televizor de nouă generaţie, având integrat funcţia SMART 3D de aceea costă undeva în jur de 4000 lei (verifică preț actualizat), dar merită având în vedere că va puteţi transforma camera în propria sală de cinema, unde puteţi urmări un film 3D, sau o emisiune TV 3D, confortabil şi gratuit, în fiecare seară. Vă puteţi pregăti să vedeţi panorame uimitoare, să trăiţi senzaţii puternice, să vă umpleţi de adrenalină fără nici un efort, cu ajutorul televizorului. În plus o dată cu televizorul primiţi şi două telecomenzi şi două perechi de ochelari Active Shutter 3D RF, astfel încât să aveţi parte de o experienţă unică, fără nici un cost adiţional.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Design-ul este atractiv, cu o ramă neagră metalică, de 1 cm, ce încadrează ecranul perfect plat al televizorului. Mărimea lui este de 40 inch(101 centimetri) şi rezoluţia este de 1920×1800 pixeli. Din punct de vedere vizual calitatea imaginii este excelentă, culorile sunt naturale fără supra-saturaţie, uniformitatea luminii de fundal e foarte bună(astfel puteţi urmări cu uşurinţă ecranul fără ca privirea să cadă mereu spre centrele evidenţiate) negrul e surprinzător de bun pentru cu televizor LCD cu LED-uri, la fel şi umbrele. Meniul de Imagine oferă toate comenzile importante pentru o imagine precisă şi clară, pe care o puteţi regla manual, după preferinţe (Contrast, Luminozitate, Claritate, Culoare)şi de asemenea puteţi să selectaţi submeniurile pentru: Dimensiune imagine, 3D, Opţiuni imagine şi Setări complexe.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 40H7000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Datorită procesorului Quad Core puteţi urmări filme sau vă puteţi juca jocuri standard sau de înaltă calitate, rezultatele vor fi mereu de primă clasă. De asemenea, tot datorită procesorului, veţi putea observa modul cursiv în care puteţi comuta conţinutul şi puteţi naviga pe web, direct de pe TV, într-un timp foarte scurt.

Sunetul de 20 W este încă un atu al acestui model, chiar dacă dimensiunea ecranului e relativ mică, se aude foarte tare şi reuşeşte să creeze o ambianţa sonoră surprinzătoare cu dialog clar şi fără bruiaj sau vreun alt tip de denaturare chiar şi cu volumul dat la maxim.

Acest tip de televizorul are o mulţime de conexiuni, o combinaţie de intrări laterale şi orientate spre înapoi, pe care le găsiţi în partea din spate (dreapta) a televizorului. Există în total patru intrări HDMI, o mufă de antenă, doi conectori prin satelit, trei porturi USB de pe care puteţi viziona direct pe TV noile filme, fotografii sau muzica preferată, un port Ethernet, un extender IR, un jack audio de 3,5 mm şi o ieşire optică digitală.

Datorită noi aplicaţii de la Samsung, Smart View 2.0 , puteţi să transformaţi telefonul mobil sau tableta în telecomandă sau să transferaţi foarte rapid informaţiile pe televizor, să le vedeţi mai bine, pe un ecran mult mai mare. De asemenea, cu funcţia Motion Control (controlată cu ajutorul unei camere TV care trebuie să o cumpăraţi separat) puteţi să controlaţi televizorul cu ajutorul degetelor sau a gesturilor simple înregistrate, pe care televizorul le va recunoaşte.
Aşadar, vă recomandăm televizorul Samsung fiindcă sistemul de meniuri şi funcţii inteligente sunt toate excelente, iar calitatea imaginii şi a sunetului e foarte bună.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • HDMI,
  • preț decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 40H7000 este un Smart TV din gama 2014 a producătorului corean, ce îți înfrumusețează locuința nu doar printr-un aspect elegant, ci și prin imagini vivide și spectaculoase.

User Rating: 4.05 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.