Samsung 40H6500 – un televizor mid-range atractiv

Beneficiul modelelor de mijloc din seriile de televizoare este acela că au raportul calitate-preț cel mai bun. Este și cazul modelului Samsung 40H6500, un model LED 3D cu funcții Smart, conectivitate avansată, calitate superioară a imaginii și design atractiv. Prețul pentru acest model este de aproximativ 3500 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îl face unul dintre cele mai atractive modele datorită faptului că oferă funcții complete Smart și 3D, alături de un ecran destul de generos de o calitate superioară și un nivel de conectivitate ridicat.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul ales pune în evidență liniile fine și se remarcă printr-o ramă extrem de subțire care încadrează ecranul, aceasta oferind impresia că imaginea, pur și simplu, plutește în cameră. Aspectul este unul modern și care se încadrează ușor în orice cameră. Televizorul este slim și are un suport cu patru picioare care permite rotirea ecranului spre stânga sau spre dreapta. Având dimensiunile de 906.6 x 533.3 x 63.1 mm, televizorul este potrivit atât pentru familii, cât și pentru persoane care locuiesc singure.

Poze cu televizorul Smart TV 3D Samsung 40H6500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 101 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate sunt vii, strălucitoare și plăcute. Datorită luminozității asigurate de LED-uri, televizorul oferă o experiență spectaculoasă de vizionare atât pe timp de zi, cât și pe întuneric. Beneficiind de tehnologia Clear Motion Rate, televizorul redă la un nivel ridicat de claritate chiar și imaginile în mișcare.

Gamerii vor găsi ecranul destul de sensibil la mișcare și fără prea mult lag. Modul Game va ajusta setările astfel încât experiența de joc să fie una optimă. Alte moduri disponibile sunt Fotbal și Film.

În ceea ce privește tehnologia 3D, televizorul folosește ochelari cu obturator activ, iar tehnologia Clear Motion Rate de 400 Hz este destul de performantă și rapidă pentru a elimina efectul de tip ghost. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio este de tip Down Firing și Full Range, iar puterea este de 20 W. Nu există subwoofer dedicat, așa că sunetul are o calitate medie. La baza sunetului se află tehnologia Dolby MS10. Printre funcțiile disponibile se numără 3D Sound și Auto Volume Leveler.

În ceea ce privește dotările Smart, Samsung 40H6500 are un procesor Quad-Core care asigură o interfață prietenoasă și rapidă, mai ales atunci când este folosită funcția Smart Control. Televizorul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu, prin urmare, utilizatorul putând naviga în browser, rula aplicații sau urmări filme și seriale online. Dintre aplicațiile ce pot fi rulate amintim Netflix, Amazon/LoveFilm, Skype, Twitter, Facebook și multe altele. În plus, în panoul dedicat jocurilor există numeroase astfel de aplicații organizate pe genuri precum sport, acțiune, curse de mașini, jocuri de familie etc.

Televizorul face recomandări de conținut în funcție de istoric.

La nivelul conectivității, televizorul Samsung beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte unul pentru Scart, component și video composite. Prin urmare, televizorul se poate conecta cam la orice tip de dispozitiv, de la playere DVD sau Blu-Ray, până la console de jocuri, PC-uri, strick-uri, HDD-uri etc.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 101 cm,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • prețul incredibil de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 40H6500 este televizorul potrivit unui utilizator ce își dorește să aducă experiența de cinema în propria locuință, contra unui preț destul de decent.

User Rating: 3.51 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.